A másodosztály nyugati csoport felső-házában érdekelt futsalcsapatunk ezúttal a tököli sportcsarnokban lépett pályára. A Szigetszentmiklós elleni összecsapás hőse Gerencsér Antal volt, aki a hajrában kétszer is bevette a hazaiak kapuját, így a mieink hozhatták haza a három pontot.

Az alapszakaszt a második helyen zárták fiataljaink, akik így öt ponttal kezdték meg a felső-házi rájátszást. Az ELTE-BEAC elleni vereséget követően pénteken újabb mérkőzés várt a "Kishalira". A 6. fordulóból előrehozott találkozón a Szigetszentmiklós csapatával mérhette össze tudását Sziffer András együttese a tököli sportcsarnokban.

A hosszú utazás sem viselte meg játékosainkat, közvetlenül a kezdést követően megszereztük a vezetést Vatamaniuc-Bartha Dávidnak köszönhetően. Mindkét csapat sokat támadott, és a hazaiak egy védelmi megingást követően egyenlítettek. Az újabb gólra várni kellett a térfélcseréig, a 25. percben egy szép támadás végén Knizs Olivér juttatta ismét előnyhöz együttesünket. A kitámadó szigetszentmiklósi védelem miatt veszélyes kontrákat vezethettünk, majd a 36. percben már kettővel álltunk jobban, Gerencsér Antalnak köszönhetően. A folytatásban azonban gyorsan érkezett a válasz a hazaiaktól, és a mérkőzés vége előtt két perccel egy gólra zárkóztak. Az utolsó 60 másodperc elegendő volt a játékosoknak egy gyors gólváltásra, így hatalmas küzdelem után 3-4 állt az eredményjelzőn, értékes győzelmet szereztünk a Pest megyeiek otthonában. Az utolsó 60 másodperc elegendő volt a játékosoknak egy gyors gólváltásra, így hatalmas küzdelem után 3-4 -es eredménnyel zárult a találkozó.    “Fakó” csapatunk ezzel a sikerrel őrzi második helyét a tabellán, és készülhet a listavezető TFSE elleni összecsapásra, amelyet hétfőn rendeznek meg a Vasas Sportcsarnokában.

Sziffer András vezetőedző: - Jó iramú, változatos mérkőzés volt. Mindkét kapu előtt sok helyzet adódott, a jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően viszont nekünk sikerült megnyerni a találkozót. Helyenként jól játszottunk, sok helyzetből egyel több gólt lőttünk, de lehetett volna sajnos fordítva is. Ezért fejlődnünk kell védekezésben, főleg az egy-egy elleni játékban, mert sok lehetősége volt a hazaiaknak is, ettől függetlenül a minimális győzelem megérdemelt, amihez gratulálok minden játékosnak!

Kisép Futsal Szigetszentmiklós - Haladás VSE II. 3-4 (1–1)

Gólszerzőink: Vatamaniuc-Bartha Dávid (1’) Knizs Olivér (25’) Gerencsér Antal (20’,40’)