A felső-házi rájátszásban elveszítette első mérkőzését az NB II. Nyugati csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A mieink az ELTE-BEAC otthonában kaptak ki 4–1-re.

Az alapszakaszt a második helyen zárták fiataljaink, akik így öt pontot vittek magukkal a pontvadászat második szakaszára. Csapatunk az ELTE-BEAC vendégeként kezdte meg a felsőházi rájátszást.

Sziffer András vezetőedző határozottan erős együttest tudott pályára küldeni a hatodik helyen álló fővárosiak otthonában, ennek ellenére már a 2. percben a hazaiak örülhettek a vezetésnek. A folytatásban viszont már egyértelműen a mieink domináltak, de csak az első félidő utolsó pillanataiban jött össze az egyenlítés Gerencsér Antal találatának köszönhetően.

Az 1–1-es állásról induló második játékrészt ismét egy ELTE-gól vezette be, ezt követően pedig megint futhattunk az eredmény után. Szakvezetőnk öt a négy elleni játékra állította át a csapatot és ez bizony ezúttal nem jött be, mivel két hibánkat, két találattal büntettek az egyetemisták. Ettől függetlenül bőven volt lehetőség a szépítésre, ám vagy a mieink céloztak rosszul, vagy pedig a vendéglátók hálóőre hárított bravúrosan. Így a vége nem is lehetett más, mint vereség, 4–1-re nyert a fővárosi együttes.

Sziffer András vezetőedző: - A végeredmény túlzó, nem tükrözi a játék képét. De megérdemelten nyert a hazai csapat, mert könyörtelenül kihasználta a hibáinkat. Sok mindenben kell még fejlődnünk. Nem elég jól játszani, a befejezéseknél is koncentrálni kell. Itt a felső-házban már csak jó ellenfelek lesznek, nem szabad ennyit hibáznunk.

ELTE-BEAC-Haladás VSE II. 4–1 (1–1)

Gólszerző: Gerencsér Antal (20.)