Másodosztályú futsalosaink az ELTE-BEAC együttesétől szenvedtek el kétgólos vereséget, azonban fiataljaink alaposan megnehezítették a vendégek dolgát. V. Bartha Dávid háromszor volt eredményes a nagy iramú mérkőzésen.

Az élvonalbeli felnőtt együttesünket sújtó sérülések miatt az NB II. nyugati csoportjában érdekelt fakócsapatunk több játékosát kellett nélkülöznie Sziffer András vezetőedzőnknek. A másodosztály nyugati csoportjának felső-házi rájátszásának 7. fordulójában azt az ELTE-BEAC-ot fogadtuk, amely alakulat az egyik legerősebb kerettel is rendelkezik a bajnokságban. A mérkőzés kezdetén nagy elánnal estek nekünk a fővárosiak, és négy perc alatt kétszer is bevették kapunkat (0-2). Azonban hiába szerzett magabiztos vezetést tapasztalt ellenfelünk, fiataljaink komoly erőket mozgósítva küzdöttek. A játékrész hajrájában V. Bartha Dávid révén sikerült szépítenünk is, de a szünet előtt ismét kétgólos előnyre tett szert az ELTE-BEAC (1-3). A térfélcserét követően is látványos futsalt játszottak a csapatok, Kiss Patrik a 21. percben szépített (2-3). A küzdelem nem hagyott alább, a vendégek újra betaláltak (2-4), majd a találkozó utolsó negyedének kezdetén V. Bartha Dávid második góljával újfent sikerült egyre zárkóznunk. A folytatásban viszont Szini László remekül használta ki védelmi hibáinkat, és két találattal büntetett minket, ezzel a 35. percben háromgólosra nőtt a különbség (3-6). A végeredményt az utolsó percben a három találatig jutó V. Bartha Dávid állította be, fiatal csapatunk pedig minden elismerést megérdemel, mert alaposan megizzasztotta ellenfelét (4-6).

Sziffer András, vezetőedző: - Minden dicséretet megérdemel a nagyon fiatal együttesünk, mert nagy erőbedobásra kényszerítették az NB II. egyik legerősebb csapatát! Kemény, jó iramú találkozó volt, ahol a kevesebbet hibázó alakulat nyert. Az ilyen mérkőzéseken fejlődnek igazán az utánpótláskorú játékosaink, ezért is örülök a mutatott játékuknak, erre lehet a jövőben építeni!

Haladás VSE II. - ELTE-BEAC 4-6 (1-3)

Gólszerzőink: V. Bartha Dávid (14., 31., 39.), Kiss Patrik (21.)