A veretlenek csatájában 5-3-as vereséget szenvedett másodosztályú futsalcsapatunk Újpesten. A párharc állása a 39. percben még döntetlen volt, de a végjátékban kétszer is betaláltak a hazaiak.

Igazi rangadó várt a másodosztályban remekül, négyből négy győzelemmel álló együttesünkre. Sziffer András tanítványai az Újpesthez látogattak, akik szintén százszázalékos mérleggel várták az 5. forduló derbijét. Jól kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát és irányítottuk a játékot a kontrákra berendezkedő házigazdával szemben. A 8. percben aztán a saját sarokrúgásunk után megszerezték a játékszert a lila-fehérek, és egy gyors ellentámadásból megszerezték a vezetést (1-0). Nem sokkal később újra a hazai publikum örülhetett, nem tudtuk kivédekezni a szögletet, melyből kétgólosra növelte előnyét az UTE (2-0). A folytatásban kiengedtük saját térfelükről ellenfelünket, és egy labdaszerzést követően Mézer Viktor szépített a 16. percben, az eredmény pedig már nem változott a szünetig (2-1). A második játékrésznek nagy elánnal vágtunk neki, és rögtön egy kiváló összjátékból egalizáltunk Kiss Patrik révén (2-2). Lüktetett a mérkőzés, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a két hálóőr azonban remek napot fogott ki. A 30. percben aztán ismét hátrányba kerültünk (3-2), de négy minutummal újfent egyenlítettünk, ezúttal Puhr Bálint volt eredményes (3-3). A hajrában óriási küzdelem folyt a győzelemért, de ebből a hazaiak jöttek ki jobban, az utolsó percekben kétszer is betaláltak (5-3). Az utolsó energiáinkat is felhasználva még megpróbáltuk az öt a négy elleni játékot, de pontatlanok voltunk, így már nem sikerült változtatnunk az eredményen. A következő fordulóban vasi összecsapás vár ránk, október 18-án a Sárvárt fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Sziffer András, vezetőedző: „Csalódott vagyok, és nem feltétlenül az eredmény miatt, hanem az elszalasztott lehetőség okán! Hiányzott a dinamika a játékunkból, sokszor kényelmesen védekeztünk, sok kontrát engedtünk az ellenfélnek, akik könnyedén kihasználták gyermeteg hibáinkat. Ha a következő fordulóban nyerni akarunk a Sárvár ellen, akkor vissza kell térnünk arra az útra, ahol nem elhisszük, hogy jók vagyunk, hanem valóban a pályára visszük a jó teljesítményt. Ha nem százszázalékot adunk bele, akkor kellemetlen meglepetés érhet minket”

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 5. FORDULÓ

UTE-HALADÁS VSE II. 5-3 (2-1)

UTE: Oswald Dániel, Milavecz Kevin, Szűcs Attila, Czerman Márk, Huszty Dániel, Mártonfi Csaba, Ilyés Róbert, Szívós Bence, Genczler Kornél, Orgován György, Medveczki Máté

Haladás VSE II.: Németh Krisztián, Szalmás Zoltán, Kiss Patrik, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Vidák Balázs, Soronics Gergő, Horváth Zénó, Mézer Viktor, Horváth Félix, Knizs Olivér, Puhr Bálint, Kárász Noel

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Genczler Kornél (8’), Czerman Márk (14’), Ilyés Róbert (30’), Huszty Dániel (39’), Milavecz Kevin (40’), ill. Mézer Viktor (16’), Kiss Patrik (21’), Puhr Bálint (34’)

Sárga lap: Knizs Olivér (5’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +17 21
2. DEAC 8 +17 16
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +7 13
4. Futsal Veszprém 7 +7 13
5. SG Kecskeméti Futsal 7 +4 13
6. Aramis SE 7 -3 12
7. Nyírgyulaj KSE 8 -6 6
8. TFSE-Bestrong 6 -12 6
9. Újpest FC-220VOLT 7 -13 6
10. Kistarcsa Futsal 7 -18 0
Go to top