Futsal NB II.

NB II.-es futsalcsapatunk 3–3-as döntetlen játszott a Haladás Sportcsarnokban felső-házi közvetlen riválisával, a Tihanyi FC gárdájával. Az első félidőben Kiss Patrik találata ellenében két vendéggól esett, a második játékrész Volner Bence bombájával indult, amelyre rögtön érkezett válasz, majd Horváth Bendegúz büntetőt hárított, az utolsó percben pedig Dobos Dávid révén harmadszor is egyenlítettünk.

Másodosztályú futsalcsapatunkat nagy küzdelemben győzte le 1-0-ra a listavezető ELTE-BEAC együttese Budaörsön.

Másodosztályú futsalcsapatunk a harmadik helyen álló Magyar Futsal Akadémia otthonában ért el 2-2-es döntetlent. Az alapszakasz utolsó előtti mérkőzésén Fehér Dániel és Knizs Olivér volt eredményes, a felső-házi tagságért pedig a Haladás Sportkomplexumban küzdhetünk meg majd a 22. fordulóban.

NB II.-es futsalosaink élvonalbeli fiataljainkkal kiegészülve arattak 9-1-es győzelmet az UTE otthonában.

Másodosztályú futsalcsapatunk lemásolta előző heti sikerét, és ismét 7-2-es győzelmet aratott a Haladás Sportkomplexumban. A Budapesti Atlétikai Klub ellen csapatkapitányunk, Vidák Balázs háromszor is eredményes volt, de Knizs Olivér is duplázott.

NB II.-es futsalosaink 4-1-re múlták felül a jó erőkből álló Magyar Futsal Akadémia együttesét. Végig magabiztos csapatjátékkal uraltuk a párharcot, amelyen négy játékosunk is eredményes volt.

Másodosztályú futsalcsapatunk hazai környezetben 7-2-es sikert aratott a PEAC gárdája ellen. Hét találatunkból Puhr Bálint és Knizs Olivér duplán is kivette részét, ezzel a győzelemmel pedig egyben a felső-házi helyekhez is tovább zárkóztunk.

NB II.-es futsalcsapatunk megtette az utolsó lépést a felső-házi rájátszás helyért, 9-1-es diadalt arattak a Szigetszentmiklós ellen az alapszakasz 22. fordulójában. A találkozón Homlok Levente egy gólt engedett ellenfelünknek, Papp Zsombor négyszer is betalált, Vidák Balázs duplázott, de Sipos Gergő, Knizs Olivér és Kárász Noel is eredményes volt a Haladás Sportkomplexumban.

NB II.-es futsalcsapatunk 4-2-es győzelmet aratott a Sárvár otthonában, ezzel a sikerrel pedig továbbra is esélyünk lehet a felső-házba kerülni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top