Futsal NB II.

NB II.-es futsalcsapatunk 7-3-as győzelmet aratott közvetlen riválisa, a Magyar Futsal Akadémia ellen. A magabiztos siker a fiatalság és a rutin remek ötvözetéből született: Knizs Olivér és Volner Bence duplázott, tapasztalt élvonalbeli kapusunk, Gyimesi Máté őrizte a hálónkat, és Sipos Gergő, Luiggi Longo, valamint Vidák Balázs is betalált.

Hiányos keretű NB II.-es futsalcsapatunk 5-2-re kapott ki a Nagykanizsától. Mindkét szépítő találatunkat Horváth Zénó szerezte a mérkőzés utolsó perceiben.

NB II.-es futsalcsapatunk megőrizte veretlenségét, 4-3-ra győzte le a REAC együttesét a Haladás Sportkomplexumban. Vidák Balázs két góllal vette ki a részét a sikerből, rajta kívül Puhr Bálint és Horváth Félix talált be a rákospalotai kapuba.

NB II.-es futsalcsapatunk 3-3-as döntetlent ért el a PEAC ellen. A 38. percben még kétgólos előnyünk volt, de a házigazda a végjátékban döntetlenre tudta menteni a találkozót. Együttesünk mindhárom találatát Vidák Balázs szerezte.

NB II.-es futsalcsapatunk a Tihany FC gárdája ellen aratott 4-1-es győzelmet a Haladás Sportkomplexumban. A mieink Horváth Félix duplájával, valamint NB I.-es brazil légiósunk, Leandro Rezala és Horváth Zénó góljaival őrizték meg százszázalékos mérlegüket három forduló elteltével.

NB II.-es csapatunk a bajnokság 6. fordulójában 5-2-es vereséget szenvedett a Sárvár ellen. Vidák Balázs két góljának köszönhetően a félidőben még döntetlenre állt a mérkőzés, azonban a duplázás vasi riválisunknak kétszer is sikerült, így ők gyűjtötték be a három pontot.

Másodosztályú futsalcsapatunk kétgólos hátrányból fordítva győzte le 3-2-re az ELTE-BEAC gárdáját, ez egyben az első NB II.-es sikerünk a fővárosiak otthonában.

A veretlenek csatájában 5-3-as vereséget szenvedett másodosztályú futsalcsapatunk Újpesten. A párharc állása a 39. percben még döntetlen volt, de a végjátékban kétszer is betaláltak a hazaiak.

NB II.-es futsalcsapatunk is elrajtolt, a Haladás Sportkomplexumban kezdte meg a 2021/2022-es bajnoki idényét. Másodosztályú együttesünk két élvonalbeli játékosunkkal kiegészülve és csapatkapitányunk, Vidák Balázs vezérletével aratott 8-1-es sikert a Dunaújváros Futsal felett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 12 +24 30
2. SG Kecskeméti Futsal 12 +18 23
3. DEAC 12 +14 23
4. Aramis SE 12 +7 21
5. MVFC Berettyóújfalu 12 +10 20
6. Futsal Veszprém 12 +8 19
7. Újpest FC-220VOLT 12 -5 19
8. TFSE-Bestrong 12 -29 12
9. Nyírgyulaj KSE 12 -14 9
10. Kistarcsa Futsal 12 -33 0
Go to top