Futsal NB II.

NB II.-es futsalcsapatunk is elrajtolt, a Haladás Sportkomplexumban kezdte meg a 2021/2022-es bajnoki idényét. Másodosztályú együttesünk két élvonalbeli játékosunkkal kiegészülve és csapatkapitányunk, Vidák Balázs vezérletével aratott 8-1-es sikert a Dunaújváros Futsal felett.

Utolsó mérkőzésén, szoros csatában szenvedett 2-3-as vereséget másodosztályú futsalcsapatunk az UTE ellen. U17-es és U20-as fiataljaink alkotta együttesünk méltó ellenfele volt ezüstérmes küzdőtársának.

Elhalasztott mérkőzésünket pótoltuk a másodosztályú futsalbajnokság első fordulójából a Szigetszentmiklós ellen. Alaposan megfiatalított kerettel kellett helytállnunk a korábban az NB I.-et is megjárt riválisunkkal szemben, aki végül magabiztosan, 9-3-ra nyerte meg a találkozót.

Egy hét leforgása alatt már második alkalommal mérte össze tudását csapatunk a Rákospalota együttesével a férfi futsal NB II. felső-házi rájátszásában. Mezőnyben egyenrangú partnerei voltunk ellenfelünknek, de a nagyobb rutin és a kapu előtti pontosság a vendégek felé billentette a mérleg nyelvét.

NB II.-es futsalcsapatunk a másodosztályú felső-házi rájátszás 5. fordulójában Újpestre látogatott. Sziffer András keretének két nap alatt ez volt a második mérkőzése, ráadásul több hiányzóval lépett pályára fiatal csapatunk, így a tisztes helytállást tűzték ki célul, de ez csak az első félidőben valósult meg.

Másodosztályú futsalcsapatunk fiatalított kerettel lépett pályára a Rákospalota ellen. A felső-házi rájátszás 4. fordulójából elhalasztott mérkőzésen végig egyenrangú partnerei voltunk a második helyen álló REAC-nak, és kis szerencsével akár pontot, pontokat is rabolhattunk volna.

Fiatal futsalosaink a másodosztály nyugati csoportjának felső-házi rájátszása során a listavezető TFSE otthonába látogattak. Sziffer András együttese tartalékos összeállításban is jól játszott és csak a hajrában tudott felülkerekedni a fővárosi alakulat.

Másodosztályú futsalosaink az ELTE-BEAC együttesétől szenvedtek el kétgólos vereséget, azonban fiataljaink alaposan megnehezítették a vendégek dolgát. V. Bartha Dávid háromszor volt eredményes a nagy iramú mérkőzésen.

A másodosztály nyugati csoport felső-házában érdekelt futsalcsapatunk ezúttal a tököli sportcsarnokban lépett pályára. A Szigetszentmiklós elleni összecsapás hőse Gerencsér Antal volt, aki a hajrában kétszer is bevette a hazaiak kapuját, így a mieink hozhatták haza a három pontot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. DEAC 4 +10 9
2. Futsal Veszprém 4 +6 7
3. SG Kecskeméti Futsal 4 +1 7
4. Haladás VSE 3 +3 6
5. MVFC Berettyóújfalu 3 +1 6
6. Nyírgyulaj KSE 3 -2 3
7. Aramis SE 2 -3 3
8. TFSE-Bestrong 3 -5 3
9. Újpest FC-220VOLT 3 -7 3
10. Kistarcsa Futsal 3 -4 0
Go to top