Küzdelmes mérkőzésen 6:1 arányú győzelmet aratott élvonalbeli futsal csapatunk a pontvadászat 10. fordulójában a Fradi ellen. A mieink első, valamint utolsó találatát is Hajmási Milán szerezte.

A két gárda legutóbbi, szombathelyi összecsapását 10:0-ra nyerte meg Juanra Calvo legénysége, így nagyon sokan ismét vasi gólfesztiválra számítottak. Ehhez képest az első félidő felénél még 0:0-ás döntetlen állt az eredményjelzőn. Igaz, hogy az első két percben három-négy komoly ziccerünk is volt. A 10. percben viszont jött Hajmási Milán, aki közvetlen közelről bombázott a fővárosiak hálójába. A 16. minutumban még Darrieer is betalált, így a szünetben már 2:0-ra vezettek a mieink.

Rögtön a térfélcsere után Dróth Zoltán egy nagyon okos góllal alakította 3:0-ra az állást. Ezt követően a Fradi átállt az öt a négy elleni játékra és a 32. percben az ex-szombathelyi Öreglaki Norbert testtel – avagy picit kézzel is – a hálónkba sodorta a lasztit, ezzel pedig felcsillantotta a reményt a vendégek számára. Ez azonban nem sokáig élt, ugyanis nem sokkal később Gellérfi Sándor egy egészen ritkán látható öngóllal állította vissza a háromgólos Hali-előnyt. A végjátékban még Milos Simic és Hajmási Milán is bevette a vendégek kapuját, így ki is alakult a 6:1-es végeredmény. Cseppet sem mellékesen Hagyma két góljával megadta a derbi keretét.

Juanra Calvo vezetőedző: - Nehéz mérkőzés volt, de úgy gondolom, hogy végig a mi akaratunk érvényesült. A jól védekező Ferencváros nehezen adta meg magát, csak a mérkőzés hajrájában tudtuk egyértelművé tenni a sikerünket. Örülök annak, hogy a fiataljaink ezúttal is jól szálltak be. Újfent bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Most előbb elmegyünk Dunaújvárosba, aztán jönnek a nagy rangadók a DEAC, a Berettyó és a Veszprém ellen.  

Haladás VSE-FTC-Fisher Klíma 6:1 (2:0)

Gólszerzők: Hajmási Milán 2 (10., 38.), Darrieer (16.), Dróth Zoltán (22.), Gellérfi Sándor öngól (34.), Milos Simic (38.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top