Voltak bravúros győzelmei, de váratlan vereségei is az I. osztályú U20-as országos bajnokság Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunknak. Vidák Balázs legénysége így 16 fordulót követően a tabella ötödik helyén áll.

A pontvadászat során fiataljaink 14 mérkőzésen léptek pályára, azaz kettővel kevesebb meccset játszottak, mint az előttük lévő együttesek zöme. Ezeken a derbiken hatszor nyertek, háromszor döntetlent értek el, míg öt alkalommal vesztesen hagyták el a pályát. A gólkülönbségük nulla, ugyanis 47 rúgott góljuk mellett, ugyanannyit kaptak is. A gárda legeredményesebb játékosa Vatamaniuc-Bartha Dávid volt, aki 11-szer vette be az ellenfelek kapuját. A 21 megszerzett pont az ötödik helyet jelenti.

- A rajt előtt nem helyezésekben gondolkodtunk, mivel a célunk az, hogy minél több olyan tehetséges futsalost neveljünk ki, aki később a felnőttek között is bemutatkozhat. Szerencsére az elmúlt évek tapasztalatai alapján jó úton járunk és ez igaz az eredményekre is. Amúgy a kényszerű szünetig felemásan teljesítettek a srácok: voltak bravúros győzelmeink, de fájó vereségeink, pontvesztéseink is. Ebben azonban az is szerepet játszott, hogy nálunk rendre 2002-es játékosok szerepeltek, míg az ellenfeleinknél többnyire idősebbek voltak a pályán – foglalta össze az eddigi történéseket Vidák Balázs edző, aki több tanítványával is elégedett volt, ám név szerint senkit sem akart kiemelni. A tréner jelenleg az interneten tartja a kapcsolatot a srácokkal, azaz a világhálón küldi el a feladatokat és a „teljesítés-igazolásokat” is ott kapja meg videós formátumban.

- Nagyon bízom abban, hogy lesz lehetőségünk befejezni a szezont. Egy jó hajrával akár még a dobogóra is odaérhetnénk. Addig is mindenki vigyázzon magára. Hajrá Hali – zárta szavait Vidák Balázs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top