Felnőtt futsalcsapatunk egyik legtehetségesebb fiatal játékosa Gerencsér Antal, aki most a Nagy Lajos Gimnázium helyett otthoni környezetben próbálja meg elsajátítani a tananyagot.

A koronavírus-fertőzés veszélye miatt bezártak az oktatási intézmények és a diákok digitális eszközök segítségével folytathatják tanulmányaikat. Az NLG 11/D osztályába járó Gerencsér Antal sincs ezzel másként.

- Most a számítógépek vették át a főszerepet. A világhálón kapjuk meg a leckéket és a későbbiekben majd így adhatunk számot a tanultakról. Nekem nagyon hiányoznak a társaim, barátaim, mert korábban rengeteg időt töltöttem velük. Moziba, kávézóba, étterembe jártunk közösen és most velük is csak neten tudom tartani a kapcsolatot. De megértem, hogy jelenleg vannak olyan szabályok, melyeket be kell tartani. Az egészség számunkra is a legfontosabb – adott rövid helyzetjelentést Titi, aki reggelente a Juanra mestertől kapott penzumokkal kezdi a napot. Elmondása szerint csupa olyan feladatot ír elő a spanyol vezetőedző, melyeket otthon is meg lehet csinálni, így nem kell kimozdulni a biztonságot adó falak közül.

- Én a szüleimmel élek és természetesen nagyon vigyázunk egymásra. A nagyszülőkkel leginkább édesanyám tartja a kapcsolatot, ő segít nekik a bevásárlásban, ügyintézésben. Mi most főként az ő egészségük érdekében inkább nem találkozunk velük. Remélem, hogy hamarosan lezárul ez a nehéz élethelyzet és folytatódhat majd a bajnokság. Nagyon szeretnénk a Magyar Kupa után a bajnoki aranyat is megnyerni – zárta szavait a Hali fiatal centere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top