A felsőházi rájátszás első fordulójában 4:0 arányú győzelmet aratott élvonalbeli futsalcsapatunk. A mieink főként a második félidőben játszottak jól és eredményesen az Aramis SE ellen.

Erősen tartalékos együttessel, négy hiányzóval érkezett Szombathelyre az Aramis együttese. Ehhez képest a derbi első nagy helyzete a vendégek előtt adódott az 5. percben, de nem tudtak élni a lehetőséggel. Csapatunk elég nehezen lendült játékba és csupán a 12. minutumban veszélyeztettek először Juanra mester tanítványai. Ekkor Milos Simic lőtt centikkel a kapu mellé. Nem sokkal később Dróth Zoltán már jóval pontosabban célzott: nagy erővel bombázott a jobb alsó sarokba. Mivel több gól nem esett az első játékrészben, a félidőben 1:0-ás vezetéssel mehettünk az öltözőbe.

Térfélcserét követően jóval nagyobb ritmusban nyitottunk és ennek meg is lett az eredménye. Előbb Hajmási Milán, majd pedig Gerencsér Antal talált a kapuba. A 28. percben aztán Madson megpattanó lövése is a hálóban kötött ki és a brazil légiós ezzel be is állította a 4:0-ás végeredményt.

Juanra Calvo vezetőedző: - Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, bár azt picit sajnálom, hogy nem sikerült több gólt szereznünk. A védekezésünkkel nem volt probléma most sem, elvégre érintetlen maradt a hálónk. Ezzel a sikerrel megszilárdítottuk a második helyünket a tabellán és a győzelmünk jó alap lehet a folytatásra nézve.

 

Haladás VSE-Aramis SE 4:0 (1:0)

Gólszerzők: Dróth Zoltán (15.), Hajmási Milán (23.), Gerencsér Antal (27.), Madson (28.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top