A koronavírus-járvány miatt idén csak a nyár végén kezdődött meg a versenyszezon ökölvívóink számára. Sportolóink rendre érmes helyezésekkel tértek haza az erőpróbákról.

A nyár végén kezdődő szezonban a Debrecenben megrendezett junior és ifjúsági-, valamint a győri felnőtt országos bajnokságon léptek ringbe ökölvívóink. A hajdúsági megyeszékhelyről Vidos Korina arany-, míg Bakonyi Szebasztián és Bojér Boglárka bronzérmet hozott haza.

A Rába-parti városban megtartott versenyen négy harmadik helyezést gyűjtöttek be a Szalai Sándor, Kemény János és Pap István alkotta edzőtrió tanítványai: Kolompár Kitti, Vidos Korina, Bojér Boglárka, valamint Orsós László állhatott fel a dobogóra. 

- Sajnos az első félévben online edzések voltak. Augusztusban aztán szerencsére már 14 fővel edzőtábort rendezhettünk Szombathelyen. Az utánpótlás-korosztály felzárkóztatása volt az elsődleges cél. Októberben két országos bajnokságon vettünk részt, melyeken kiváló eredményeket értünk el. Jövőre szeretnék nagy hangsúlyt fektetni az utánpótlásunk bővítésére, képzésére, mert ez lehet a további sikereink záloga. – fogalmazott Szalai Sándor szakosztályvezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top