Két országos bajnokságon is szerepeltek ökölvívóink. Az eredménylista élére Vidos Korina szereplése kívánkozik, ugyanis aranyérmet nyert súlycsoportjában a junior és ifjúsági korosztályok debreceni erőfelmérőjén.

Debrecenben rendezték meg a juniorok és az ifik országos bajnokságát, melyen összesen 67 egyesület 212 férfi, illetve női ökölvívója lépett szorítóba. Klubunkat hét versenyző képviselte a viadalon. Közülük egyértelműen Vidos Korina teljesített a legjobban, aki az ifik 51 kilogrammos súlycsoportjában az első helyen végzett. A hajdúság fővárosából Bakonyi Szebasztián és Bojér Boglárka is hazahozott egy-egy bronzérmet.

A felnőttek Papp László Országos Bajnokságának Győr városa adott otthont. A több mint 100 résztvevő közül négyen viselték a Haladás szerelését. Sajnos a legtöbb súlycsoportban nagyon kevés versenyző adta le a nevezését, így enyhe túlzással élve, aki elindult, érmes is lett.

- Úgy gondolom, hogy ökölvívóink mindkét országos bajnokságra becsülettel felkészültek és ott megpróbálták a tudásuk legjavát nyújtani. Arról nem mi tehetünk, hogy a legtöbb kategóriában alig volt versenyző. Vidos Korinát viszont feltétlenül kiemelném, mert két év kihagyás után visszatérve nagyon jó teljesítménnyel lett aranyérmes. Köszönöm edzőkollégáim, Kemény János és Pap István segítségét, melyet a felkészülés során (is) nyújtottak – összegezte a két viadalt Szalai Sándor szakosztályvezető.

 

Junior és ifjúsági országos bajnokság, Debrecen:

Junior férfi

75 kg:

  1. Teleki Brendon

80 kg:

  1. Bakonyi Szebasztián
  2. Babos Kevin

 

Ifjúsági női:

51 kg:

  1. Vidos Korina

64 kg:

  1. Bojér Boglárka

 

Felnőtt országos bajnokság, Győr:

Női:

48 kg:

  1. Kolompár Kitti

51 kg:

  1. Vidos Korina

64 kg:

  1. Bojér Boglárka

Férfi:

60 kg:

  1. Orsós László

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top