Összességében közepes eredménnyel abszolválta az érettségi vizsgát Boros Viktória. Tehetséges súlyemelőnk így a továbbiakban már teljes erőbedobással a szeptemberi junior Európa-bajnokságra fókuszálhat.

Bár a bizonyítványokat csak június 15-én kapják kézhez a Savaria Szakgimnázium diákjai, a jegyeikről már a mai napon tájékoztatást kaptak az oktatási intézményben.

- Betekinthettünk az eredményeinkbe. Én legjobban a matek miatt izgultam, mert az a tantárgy sohasem tartozott a kedvenceim közé. Ráadásul a digitális oktatásból adódóan nagyon magamra voltam utalva a felkészülés alatt. Szerencsére meglett a kettes, azaz sikeres érettségi vizsgát tettem ebből is – vágott rögtön a dolgok közepébe Viki, akinek a magyar sikeredett a legjobban, amiből négyes osztályzatot érdemelt ki. A többi írásbeli, a német, a történelem és a szakmai egyaránt közepes lett, így az átlag is kereken hármas.

- Nagyon örülök, hogy túl vagyok az egészen. Ha előzetesen felajánlják a hármas átlagot, boldogan elfogadtam volna. Hamarosan beadom a jelentkezésemet a folytatásra, mivel plusz egy év alatt megszerezhetem a közszolgálati ügyintéző szakképesítést. Most a továbbiakban napi két edzéssel, felszabadultan készülhetek a szeptemberi junior Európa-bajnokságra, melyet Finnországban rendeznek majd – zárta szavait súlyemelőnk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 3 +8 15
2. MVFC Berettyóújfalu 3 +10 13
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top