Íjászaink összesen 5 aranyéremmel búcsúztatták a téli teremszezont. Kukorelli Edit és Seres Armand két országos versenyen indult, mindkét alkalommal a dobogó legfelső fokán álltak, míg Szabolcsi Bálint Bence a WA országos bajnokságán szerezte meg az első helyet. 

Márciusban versenyzőink két országos bajnokságon is részt vettek. A WA Teremíjász Országos Bajnokságot a március 13-ai hétvégén rendezték a Soroksári Sportcsarnokban. A megmérettetés a koronavírus-járvány terjedésének megelőzésének érdekében szigorú biztonsági feltételek mellett került megrendezésre. Egyesületünket három sportolónk képviselte, Kukorelli Edit, Seres Armand, és a fiatalok között Szabolcsi Bálint Bence magabiztos teljesítménnyel állhattak a dobogó legfelső fokára.

Következő héten, március 20-21-én a Pestszentimrei Sportkastély adott otthont az IFAA szabályrendszerben megszervezett Országos Bajnokságnak. Armand és Edit ezen a megmérettetésen sem talált legyőzőre, így mindketten a legfényesebben csillogó érmet hozhatták haza.

A teremszezon után már hétvégén meg is kezdődött a szabadtéri 3D idény is. Az első versenyünket Alsóörsön rendezték, ahova szép számmal látogattak el az íjászok az ország minden egyesületéből. A téli időszak kihagyása után már Tomsics Balázs is visszatért az idei első kültéri összecsapására. Edit ismét aranyérmet szerezett, míg Armand és Balázs egy ezüst és egy bronzéremmel gazdagították az idei eredményeinket.

 

Kukorelli Edit: A WA Terem OB-n a kevés versenylehetőség érződött a teljesítményemen, de boldog vagyok, mert sikerült a dobogó legfelső fokára felállnom. Az IFAA Országos Bajnokságon már magabiztosabban tudtam lőni, az előző heti verseny is biztosan segített ebben.

Seres Armand: WA OB-n az utolsó lövés döntötte el a verseny végeredményét, így 1 ponttal sikerült megnyernem a versenyt. Az IFAA OB-n pedig pontazonosság miatt szétlövés következett, amit 15-13-ra nyertem meg. Így mind a két verseny nagyon izgalmasra sikeredett. Most már készülök a 3D szezonra, a Régiós és GP versenysorozatra.

 

Word Archery Országos Bajnokság

Kukorelli Edit – Aranyérem

Seres Armand – Aranyérem

Szabolcsi Bálint Bence – Aranyérem

IFAA Országos Bajnokság

Kukorelli Edit – Aranyérem

Seres Armand – Aranyérem

3D Alsóörs

Kukorelli Edit – Aranyérem

Seres Armand – Ezüstérem

Tomsics Balázs - Bronzérem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 4 +11 16
2. Haladás VSE 4 +7 15
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top