A biztonsági előírásokat a legmagasabb szinten betartva a hétvégén rendezték meg az év idei első teremversenyét, Pestszentimrei Sportkastélyban. Versenyzőink közül klubunkat Kukorelli Edit és Seres Armand képviselte.

A Kastélydombi SE által szervezett budapesti versenyre közel 100 versenyző érkezett az ország különböző egyesületeiből. A megmérettetésen két turnusra osztották az íjászokat, délelőtt az irányzék nélküliek, délután pedig az irányzékos kategóriák lőttek. A részvevőknek két körben kellett 3x10 lövést leadniuk, és a lőtt pontszámok adták meg a verseny végeredményét. A pandémia miatt a már megszokott döntőket nem rendezték meg.

Edit az év eleji formájával aranyérmet szerzett, eredménye még férfiak között is ezüstérmet jelentett volna. Armand kategóriájában az utolsó lövésig kiélezett volt a küzdelem, és csak az utolsó nyílvessző döntötte el, hogy ki állhat a dobogó második fokára.

Kukorelli Edit: „Vasárnap, nagy örömünkre megkezdődött a versenyszezon. A WA OB felkészülési verseny a szigorú szabályok betartása mellett igazán gördülékeny lebonyolítással zajlott. A szezon eleji formámmal még nem vagyok elégedett. Dolgozom tovább és készülök a következő megmérettetésre, amely két hét múlva szintén Budapesten lesz.”

Kukorelli Edit – 1. hely

Seres Armand – 2. hely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top