Többszörös Európa-bajnok íjászunk, Molnár József “Dodesz” felépülése után már nagy erőkkel készül a 2021-es szezonra. Tavalyi évet a Korona-vírus járvány mellett egyéb sérülés is nehezítette, így a versenyszezont sem tudta a tőle már megszokott sikerekkel teljesíteni.

Versenyzőnk a sikeres rehabilitáció után bizakodva néz az új évadra, és a hazai rendezésű versenyeken való részvétel mellett, több nemzetközi megmérettetés is szerepel a 2021-es tervekben. 

Molnár József: “Szerencsére teljesen fel tudtam épülni az izomszakadásom után. Tavaly a pandémia miatt elmaradt a Szekszárdon megrendezendő IAA Világbajnokság, amit idénre halasztott a szövetségünk. A VB mellett viszont, még két fontos nemzetközi versenyt is szerveznek. Az egyik a 3D Európa-bajnokság, Szlovéniában. A maribori versengésre valószínűsíthető, hogy az idei év versenyeredményeivel tudunk kvalifikálni. Az idei év legfontosabb megmérettetése számomra a Horvátországban megrendezendő Terep Európa-bajnokság, mivel meg nem erősített információk szerint, a több napos összecsapás során kvótát lehet szerezni a következő Világjátékokra.”

Szakosztályunk többi tagja is készül már a téli  szezon versenyeire, bízva, abban, hogy a járvány ellenére minél több megmérettetésen részt vehetnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top