Egyesületünk összesen tíz versenyzővel képviseltette magát az Écsen megrendezett 3D versenyen. Sportíjászaink közül Tomsics Balázs, Szabolcsi Bence és Kukorelli Edit állhatott fel a dobogó valamelyik fokára.

A Győrtől 16 kilométerre fekvő Écsen rendezték meg a Nyugat-Dunántúli Regionális Bajnokság első fordulóját, melyen a háromszoros világbajnok Molnár Ferenc is indult. Klubunkból tízen álltak rajthoz és összesen három medált sikerült hazahozniuk.

Tomsics Balázs tartja jó formáját és a Felsőtárkányban aratott győzelme után újfent aranyérmes lett a felnőtt férfi vadászreflex kategóriában. Toma ezúttal 385 pontot teljesített és szinte utcahosszal előzte meg a második helyen záró kanizsai riválisát. A szintén halis Szabó Gábor kilencedikként végzett (228 pont).

Kukorelli Edit is lemásolta múlt heti produkcióját és begyűjtött egy újabb ezüstérmet. Sportolónk 316 pontot teljesített a felnőtt női vadászreflex versenyszámban, ahol Kondora Cecília hatodik helyezés ért el (256 pont).

A legtöbb szombathelyi sportíjász a felnőtt férfi barebow-ban indult. Itt Beke Gábor hetedik (314), Takács Gergő nyolcadik (306), Gajdi József tizedik (290), míg Baranyai Tamás tizenegyedik (240) lett.  

Seres Armand 436 ponttal a felnőtt HU kategóriában ért el negyedik helyezést.

A harmadik zöld-fehér érmet Szabolcsi Bence szállította, aki a serdülők vadászreflexében lett aranyérmes. Versenyzőnk 421 pontot ért el.

- Örülök, hogy ismét lehet versenyezni és annak is, hogy ilyen népes küldöttséggel képviselhettük az egyesületünket. Gratulálok valamennyiüknek, természetesen az érmeseknek külön is. Hasonló folytatásban bízom – értékelte klubunk sportolóinak teljesítményét Takács Gergő szakosztályvezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 3 +8 15
2. MVFC Berettyóújfalu 3 +10 13
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top