Két éremmel kezdték meg a 3D szabadtéri szezont klubunk íjászai. A Falsőtárkányban megrendezett Grand Prix-viadalon Tomsics Balázs első, míg Kukorelli Edit második helyen végzett kategóriájában.

A koronavírus-járvány miatti hosszabb szünet után első alkalommal léphettek éles körülmények között lőállásba íjászaink. A Heves megyei Felsőtárkányban megtartott erőpróbán négyen képviselték egyesületünk színeit. Közülük Tomsics Balázs szerepelt a legjobban, aki 474 pontos teljesítményével aranyérmes lett a felnőtt férfi vadászreflex kategóriában. Kifejezetten jól célzott Kukorelli Edit is: ő a hölgyek között lett ezüstérmes 421 ponttal.

Kondora Cecília a hetedik, míg Baranyai Tamás a tizenegyedik lett versenyszámában.

- Nagyon nehéz körülmények között versenyeztünk. A sok eső miatt az első napon rendkívül páradús volt a levegő, ami a komoly szintkülönbséggel együtt sokat kivett belőlünk. Szinte nem is volt vízszintes lövésünk. Így nem csoda, hogy szombaton záráskor még hatpontos hátrányban voltam Kovács Vencel mögött. Vasárnap viszont már jobb volt az idő és a teljesítményem is. A 474 ponttal nagyon elégedett vagyok, mivel csak jó egy hónapot készülhettem teljes intenzitással – összegezte szereplését „Toma”, aki végül 13 pontot vert a második helyen végző hetényegyházi ellenfelére.

Versenyzőink legközelebb a Győr szomszédságában található Écsen lépnek lőállásba, ahol a regionális bajnokság első fordulóját rendezik. Azt követően pedig egy újabb GP-verseny jön majd, még pedig Örkényben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 3 +8 15
2. MVFC Berettyóújfalu 3 +10 13
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top