Bajnoki másodosztályú röplabdás lányaink három szoros játszmát követően szenvedtek 3-0-s vereséget az MTK Budapest gárdájától.

A mérkőzést az MTK kezdte jobban, magához ragadta a kezdeményezést és több pontos előnyre tett szert. A folytatásban lányaink is belejöttek, jó nyitásokkal és fogadójátékkal sikerült egalizálniuk az eredményt. Sajnos a végjátékban kihasználta rutinját a fővárosi csapat, és szoros játszmában, minimális pontkülönbséggel megnyerte az első szettet (23-25).

A másodikban is hasonló volt a forgatókönyv, magassági fölényét érvényesítve pár pontos előnyre tett szert ellenfelünk, majd ismét döntetlenre álltunk, azonban az etap vége újfent a budapesti alakulaté lett (22-25).

Az utolsó játszmában jól játszottunk, végig egyenrangú ellenfelei voltunk az MTK Budapestnek, a hajrá viszont ellenfelünknek kedvezett, ezzel meg is nyerték a mérkőzést.

Csapatunk végig harcolt a győzelemért, de a döntő szituációkban még nincs meg a kellő tapasztalatunk (22-25).

Csapatunk végig harcolt a győzelemért, de sajnos a rutintalanság a döntő szituációkban az extraligás játékosokkal felálló, jelentős magassági fölényben játszó ellenfelünk sikerét hozta (0:3). Október 30-án, szombaton 17 órakor a Palota RSC csapatát fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Dr. Mucsi Péter: „Jelenleg ott tartunk, hogy a nálunk előrébb jegyzett csapatokkal is képesek vagyunk szoros mérkőzést játszani, azonban képtelenek vagyunk a döntő helyzetekben a magunk javára fordítani az eredményt. Ez a mérkőzés is a végjátékokban dőlt el. Összpontosítás terén és taktikailag is rengeteg feladat áll előttünk”

Haladás VSE - MTK Budapest 0-3 (23-25; 22-25; 22-25;)

Vezetőedző: Dr. Mucsi Péter

Haladás VSE: Horváth Barbara, Zoltán Anna, Varga Ágota, Németh-Takács Bernadett, Marton Gabriella, Németh Blanka; csere: Kiss Dorka (libero), Varga Nóra (libero), Héjj Lotti, Fatér Jázmin, Katona Virág, Németh Natasa