Pár óra leforgása alatt kétszer is legyőzte NB II-es női röplabdacsapatunk a Balatonfüred U21-es együttesét. Mucsi Péter tanítványai így továbbra is veretlenül menetelnek a bajnokságban.

Egy nyertelen hazai, valamint egy veretlen vendég együttes találkozott Balatonfüreden. Ráadásul a vendéglátók amúgy sem túlságosan acélos U21-es csapata különböző okokból kifolyólag erősen tartalékos összeállításban fogadta a mieinket. Az első találkozó előtt a két klub elöljárói megegyeztek abban, hogy a Haladás lemond a pályaválasztói jogáról, így a januárra kiírt második derbit is le lehetett játszani a Balaton-partiak otthonában.

A két összecsapás aztán az előzetes várakozások szerint is alakult. Az első meccs szűk háromnegyed óra alatt ért véget a vasiak 3:0-ás győzelmével. A második összecsapás annak ellenére sikeredett hosszabbra, hogy a Haliban pályára lépett az a Csóka Lili, aki Budaörsről igazolt vissza nevelőegyesületébe. A vége persze ezúttal is 3:0 lett ide.

Csapatunk újabb két sikerének köszönhetően továbbra is veretlenül áll az NB II-es pontvadászatban.  

Mucsi Péter vezetőedző: - Mind a két mérkőzésen jól teljesített a csapat. Külön öröm, hogy több felállásban is remekeltek játékosaink. Az ütő és feladó kapcsolatok is jó működtek. Nyitásaink rendre zavarba hozták az ellenfelünket. Minden játékosunkkal elégedett vagyok.  

 

Szent Benedek RA-Haladás VSE 0:3 (-13, -4, -8)

Haladás VSE: Fatér J., Szendrődi, Varga Á., Blázsovics, Zoltán, Sajben. Csere: Kiss D. (liberó), Katona, Németh B., Héjj. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

Haladás VSE-Szent Benedek RA 3:0 (11, 9, 10)

Haladás VSE: Csóka, Zoltán, Varga Á., Blázsovics, Szendrődi, Sajben. Csere: Kiss D. (liberó), Katona, Héjj, Németh B.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top