Átrobogott ellenfelén a HVSE női röplabda csapata. Egyre közelebb az újabb bajnoki cím és az első osztályba való feljutás, így a lányok mindent megtesznek azért, hogy kétség kívül ők legyenek a legjobbak.

Haladás VSE/ Si – Kalocsai SE 3:0 (9,12,13)

A mérkőzés előtt a Haladás lányok tudták, hogy két győzelemre vannak a bajnoki címtől. Nem akarták elszalasztani a lehetőséget, nagy akarattal, óriási motivációval vetették bele magukat a mérkőzésbe. Kezdetben a kalocsai csapat egy-egy jó nyitással, támadással vétette észre magát, azonban nem tudták tartani a lépést a nagyon gyors támadásokkal operáló hazaiakkal. Rövid, 15 perc alatt behúzta a játszmát a HVSE/SI. Tovább növelte sebességét a Haladás. Kiváló nyitásaival nem tudott mit kezdeni a Kalocsa. Támadásban Bokor Laura, volt elemében. Gyors centerjátékkal rendre sánc nélkül támadhatott középről a Dancsecs Nikolett, Mikos Patrícia centerpáros. Nem volt kérdés a hazai játszmagyőzelem. A harmadik szettben tovább forgatta csapatát a hazaiak edzője. Mohl-Benesóczky Anna beállásával tovább gyorsult a zöld-fehérek centerjátéka. Pető Tamara stabil nyitás-fogadása, védekezése kiváló alapot adott Horváth Dórának a támadások szervezésére. Továbbra sem tudta tartani a lépést a száguldó haladással a vendégcsapat. A HVSE/Si győzelme egy percig nem forgott veszélyben, ezt bizonyítja, hogy 52 perc alatt letudta a kötelező győzelmet a zöld-fehér alakulat, így egy győzelemre van a bajnoki címtől. Április 15.-én 17 órától a Honvéd Zrínyi ellen kiváló alkalom mutatkozik a győzelemre és egyben a bajnoki cím megnyerésére. Megérdemeli a csapat a szurkolást, Ünnepeljük együtt a bajnoki címet a HVSE/SI-vel!

dr. Mucsi Péter: A játék minden elemében sikerült ellenfelünk fölé nőnünk.  Külön örülök, hogy mindenki kivette a részét a sikerből. Köszönöm a lányoknak, hogy igazi sportolók és óriási szívük van. A hátralévő két fordulóból egyet kell megnyernünk, hogy bajnoki címet ünnepeljünk ismét Szombathelyen. Szeretnénk a következő fordulóban bebiztosítani az aranyérmet, ezért kérünk mindenkit, hogy szurkolásával segítse győzelemhez csapatunkat!

Haladás VSE/ Si – Kalocsai SE 1:3 (-18,17,-20,-17)

Nem tudta megismételni jó játékát a HVSE/SI junior csapata. A zöld-fehér lányok nem játéktudásban, hanem hozzáállásban maradtak alul a meglepetés győzelmet szerző és minden dicséretet megérdemlő vendégcsapattal szemben.  

vezette: Barabás Barnabás, Barabás Béla,

Hvse/Si : Horváth Dóra, Bokor Laura, Mikos Patrícia, Merklinné Zubor Enikő, Pető Tamara, Dancsecs Nikolett, libero: Farkas Barbara, Zoltán Anna,

csere: Varga Réka, Marton Gabriella, Mohl-Benesóczky Anna, Fazekas Szilvia, Majczán Lili, Horváth Kata,

Vezetőedző: dr. Mucsi Péter

edző: Antonio Mircea Petre

Jók: Bokor Laura, Horváth Dóra, Mikos Patrícia, Dancsecs Nikolett, Farkas Barbara, Zoltán Anna,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 3 +8 15
2. MVFC Berettyóújfalu 3 +10 13
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top