Haladás VSE/Sportiskola – Kalocsai SE 3:0 (22,12,10)

Junior: Haladás VSE/Sportiskola - Kalocsai SE 3:0 (20,21,23)

dr. Mucsi Péter: Az első játszmát nagy előnyről, majdnem sikerült megnyernünk a Kalocsának. Ezt leszámítva nagyon motivált, taktikailag is egyre érettebb játékkal sikerült diadalmaskodnunk. Külön öröm, hogy a beálló fiatalok nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, nagy érdemeket szereztek a győzelemben. Köszönjük szépszámú közönségünknek a remek hangulatot!

Hazai oldalon Mikos Patrícia betegsége okozott fejtörést, de végül vállalni tudta a játékot. Kiválóan kezdte a mérkőzést a hazai csapat. Bokor Laura nyitásai nagy zavarokat okoztak a vendégtérfélen. Jól működött a HVSE/SI gépezete, így nem volt meglepő az 5-6 pontos hazai előny. Aztán érthetetlen módon elkezdett hibázni a HVSE/SI lányok, sorban ajándékozták a pontokat ellenfelüknek. 21-nél át is vette a vezetést a belelkesedő vendégcsapat. 21-20-as vendégelőnynél Fazekas Szilvia nyitásai hozták el a fordulatot és a hazai játszmagyőzelmet. A második játszma elején még együtt álltak a csapatok, aztán ritmust váltott a hazai csapat. Merklinné Zubor Enikő szélről termelte a pontokat. Mohl-Benesóczky Anna centerjátéka is kimagaslott a mezőnyből. Nagy előnye birtokában egyre magabiztosabb játékot mutatott a listavezető, így simán hozta a második etapot a HVSE/SI. Fokozta a tempót a Haladás. Tovább fiatalította a csapatát a hazai edző. Mind a három fiatal játékos nagyszerűen szállt be a játékba. Varga Réka, Vécsey Veronika nyitásaival 10 pont fölé duzzadt az zöldek előnye az egyre hitehagyottabban játszó vendégekkel szemben. Marton Gabriella centerjátéka is kiválóra sikerül. 15 perc játék után Merklinné ütése zárta a játszmát és a mérkőzést. Az 54 percig tartó mérkőzésen a játék minden elemében ellenfele fölé nőtt a HVSE/SI. Taktikus nyitásaival már kizárta ellenfele támadásait. Hálónál jól működött a hazai sánc, ezáltal a védekezés is szervezett, pontos lett. A felgyorsított közép és szélső támadójátékának köszönhetően átrobogott ellenfelén a vasutas gőzmozdony.

 

HVSE/SI: Horváth Dóra, Bokor Laura, Mikos Patrícia, Merklinné Zubor Enikő, Fazekas Szilvia, Mohl-Benesóczky Anna, Libero: Farkas Barbara, Zoltán Anna,

csere: Varga Réka, Marton Gabriella, Vécsey Veronika,

vezetőedző: dr. Mucsi Péter

edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád,

 

Kalocsai SE: Szele Anikó, Fekete Gréta, Szigeti Anna, Fehérvári Anna, Dabis Ágnes, Pálinkás Anikó, libero: Király Kira,

csere: Fekete Lívia, Kovács Patrícia, Pálinkás Viktória,

megbízott edző: Schill Mátyás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 3 +8 15
2. MVFC Berettyóújfalu 3 +10 13
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top