Veszprémi ESC - Haladás VSE/Sportiskola 1:3 (-15,-22, 24,-18)

Junior: Veszprémi ESC - Haladás VSE/Sportiskola 0:3 (12,21, 21,)

Idegenbe látogatott a Haladás VSE női röplabda csapata. Győzelemmel tért haza mindkét csapatunk, így a sikersorozat folytatódik. 

dr. Mucsi Péter: "Örülünk a győzelemnek, hogy megőriztük veretlenségünket. A játékunk nem volt mindig zökkenőmentes, de a kötelezőnek kikiáltott győzelmek mindig nehezek, mert a koncentráció tudat alatt nincs a csúcsponton. Ennek ellenére végig motivált játékot játszottunk és amikor kellett összekapták magukat a lányok, végül magabiztosan megnyerték a találkozót. Látjuk a hibáinkat. A héten bízunk benne, hogy zavartalanul tudunk edzeni és akkor előbbre tudunk lépni ezekben is."

Ismét idegenbe szólította a sorsolás a listavezető zöld/fehér lányokat. A tabella alján helyetfoglaló hazaiak ellenében vendég győzelem volt várható, de a kötelező győzelmeket mindig nehéz behúzni. Magabiztosan kezdte a mérkőzést a szombathelyi gárda. Bokor Laura nyitásai ellenállhatatlanul zúdultak a hazai térfélre. Jött is a hazai időkérés, azonban ez sem tudta megállítani a vendégek lendületét. Mohl-Benesóczky Anna középről volt többször eredményes, míg szélen Fazekas Szilvia, Merklinné tengely muzsikált kiválóan. 12 pontos előnynél jutott szettlabdához a vendégcsapat, melyet egyből értékesítettek a szombathelyi lányok.

A második játszma is a vendég HVSE dominanciájával indult. Fokozatosan növelte előnyét. Azonban egyre bátrabb játékba kezdtek a veszprémiek. Kiváló nyitásaik bizony megtizedelték a Haladás/SI fogadóit. Ennek ellenére végig vezetve hozta a második etapot is a HVSE/SI.

Sima játszmának indult a harmadik szett. Továbbra is magabiztosan szerezte pontjait a vendégcsapat. 10:4-es vendégelőnynél kérti ki első idejét a hazai mester. Ez még nem hozott változás, tovább növelték előnyüket a vendégek. (16:9) A végjátékra, nagyszerű nyitásokkal kezdett felzárkózni a VESC. 23:20-as vendégelőnynél kérte ki második idejét a Veszprém és innentől megváltozott a játék. Miklós Roxana bátor középjátéka és a vendégek elbizonytalanodott nyitásfogadásával fordított a lelkes , bátran játszó hazai csapat és 26:24-re meglepetésre, de végjátékban nyújtott bátor játékának köszönhetően, megérdemelten nyerte meg a a harmadik játszmát.

Miután kiénekelte VESC a vendégek szájából a sajtot az előző játszmában, nagy akarattal vágtak bele a HVSE/SI lányai a negyedik szettbe. Mikos Patrícia nyitásaival már az elején 6 pontos előnyhöz jutott a vendégcsapat. Fazekas Szilvia szélről szerezte a pontokat. Végig magabiztosan feledtette az előző játszma kisiklását a Haladás. Mohl-Benesóczky Anna nagyszerű sánca hozta el a mérkőzéslabdát a Haladásnak, melyet egyből értékesített a listavezető.

HVSE/SI: Horváth Dóra, Bokor Laura, Mikos Patrícia, Merklin Ferencné, Fazekas Szilvia, Mohl-Benesóczky Anna, Librero: Farkas Barbara, Zoltán Anna,

Csere: Varga Réka, Marton Gabriella, Horváth Kata, Sövegjártó Eszter, Majczán Lili, Vécsey Vera,

Vezetőedző: dr. Mucsi Péter, 

Edző: Antonio Mircea Petre

 

Junior:

HVSE/SI: Majczán Lili, Horváth Kata, Vécsey Veronika, Sövegjártó Eszter, Varga Réka, Marton Gabriella,

Libero: Csitkovics Daniella, Farkas Barbara,

csere: Mándli Zsófia, Zoltán Anna, Ferencz Nikoletta, 

Edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád

Egyre jobban érik össze a HVSE/SI juniorcsapata. Nagyrészt serdülőkből álló csapat magabiztos győzelmet aratot. Ügyes középtámadásokkal és határozott nyitásokkal és szélsőjátékkal nőttek ellenfelük fölé a zöld/fehér fiatalok.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 3 +8 15
2. MVFC Berettyóújfalu 3 +10 13
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top