Röplabda

A másodosztály nyugati csoportjának alsó-házi rájátszásában százszázalékos mérleggel szerepelnek röplabdás lányaink. Dr. Mucsi Péter tanítványai sorozatban hat győzelmet tudnak maguk mögött, többek között az addig szintén veretlen Emericus csapatát is felülmúlták.

Az alsó-házi rájátszásban 3:0-ra győztük le a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület csapatát a Haladás Sportkomplexumban.

NB II.-es női röplabdacsapatunk nagyot küzdött, ám végül 2:3-as vereséget szenvedett a Palota együttesétől.

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a Zalaegerszeget győzte le 3:1-re NB II.-es női röplabdacsapatunk a Haladás Sportkomplexumban.

Bajnoki másodosztályú röplabdás lányaink három szoros játszmát követően szenvedtek 3-0-s vereséget az MTK Budapest gárdájától.

NB II.-es női röplabdacsapatunk a Veszprém Volley otthonában szenvedett 3:0-s vereséget.

NB II.-es röplabdacsapatunk a MÁV Előre Akadémia otthonában szenvedett 3:1-es vereséget a szezon nyitányán. Lányaink nagyot küzdöttek, a második etapon kívül szoros játszmákat játszottak a jó erőkből álló fehérvári csapat ellen.

NB II.-es női röplabdacsapatunk 3:0-s győzelemmel kezdte az évet a Haladás Sportcsarnokban.

A Magyar Röplabda Szövetség kiírásának megfelelően a 2020/2021-es bajnoki évad május elején véget ér. A megszokotthoz képest a szezon korai befejezésére a válogatott felkészülése miatt volt szükség. A feszített menetrend miatt téli szünetre sem vonultak a csapatok, ráadásul a koronavírus-járvány is alaposan felforgatta az együttesek mérkőzéseinek időpontját. A megannyi nehezítő körülmény dacára másodosztályú női röplabdacsapatunk végig erőn felül teljesített és a feljutás valóban csak egy hajszálon múlott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top