Röplabda

NB II.-es női röplabdacsapatunk nagyot küzdött, ám végül 2:3-as vereséget szenvedett a Palota együttesétől.

Bajnoki másodosztályú röplabdás lányaink három szoros játszmát követően szenvedtek 3-0-s vereséget az MTK Budapest gárdájától.

A felső-házi rájátszás során második alkalommal is legyőzte NB II-es női röplabdacsapatunk a városi rivális SZOESE együttesét. A 3:0-ás siker azt jelenti, hogy szerencsés esetben akár még az NB I-be kerülésért is pályára léphetnek a mieink.

NB II.-es röplabdacsapatunk a MÁV Előre Akadémia otthonában szenvedett 3:1-es vereséget a szezon nyitányán. Lányaink nagyot küzdöttek, a második etapon kívül szoros játszmákat játszottak a jó erőkből álló fehérvári csapat ellen.

Kiélezett küzdelemben 3:0-ás győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a Veszprém gárdája ellen. A mérkőzés csak a végeredmény alapján tűnik simának, minden egyes pontért meg kellett harcolniuk Mucsi Péter tanítványainak.

A Magyar Röplabda Szövetség kiírásának megfelelően a 2020/2021-es bajnoki évad május elején véget ér. A megszokotthoz képest a szezon korai befejezésére a válogatott felkészülése miatt volt szükség. A feszített menetrend miatt téli szünetre sem vonultak a csapatok, ráadásul a koronavírus-járvány is alaposan felforgatta az együttesek mérkőzéseinek időpontját. A megannyi nehezítő körülmény dacára másodosztályú női röplabdacsapatunk végig erőn felül teljesített és a feljutás valóban csak egy hajszálon múlott.

Színvonalas mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedett NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink a felsőházi rájátszás negyedik fordulójában a Palota VSN otthonában maradtak alul.

Hét tornán sem találtunk legyőzőre, így a másodosztályú Torma Ágnes U19 Országos Ifjúsági Bajnokságot veretlenül nyerte meg csapatunk. A jövőben hasonlóan szép sikereket várhatunk ettől a kerettől, hiszen csak egyetlen játékosunk "öregedik ki" ebből korosztályból.

Az előzetesen reméltnél jóval simább, 3:0-ás győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a felső-házi rájátszás harmadik körében a helyi rivális SZOESE ellen. A mérkőzésen csupán csak az első szett alakult szorosan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 12 +24 30
2. SG Kecskeméti Futsal 12 +18 23
3. DEAC 12 +14 23
4. Aramis SE 12 +7 21
5. MVFC Berettyóújfalu 12 +10 20
6. Futsal Veszprém 12 +8 19
7. Újpest FC-220VOLT 12 -5 19
8. TFSE-Bestrong 12 -29 12
9. Nyírgyulaj KSE 12 -14 9
10. Kistarcsa Futsal 12 -33 0
Go to top