Röplabda

A Magyar Röplabda Szövetség kiírásának megfelelően a 2020/2021-es bajnoki évad május elején véget ér. A megszokotthoz képest a szezon korai befejezésére a válogatott felkészülése miatt volt szükség. A feszített menetrend miatt téli szünetre sem vonultak a csapatok, ráadásul a koronavírus-járvány is alaposan felforgatta az együttesek mérkőzéseinek időpontját. A megannyi nehezítő körülmény dacára másodosztályú női röplabdacsapatunk végig erőn felül teljesített és a feljutás valóban csak egy hajszálon múlott.

Hét tornán sem találtunk legyőzőre, így a másodosztályú Torma Ágnes U19 Országos Ifjúsági Bajnokságot veretlenül nyerte meg csapatunk. A jövőben hasonlóan szép sikereket várhatunk ettől a kerettől, hiszen csak egyetlen játékosunk "öregedik ki" ebből korosztályból.

Az előzetesen reméltnél jóval simább, 3:0-ás győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a felső-házi rájátszás harmadik körében a helyi rivális SZOESE ellen. A mérkőzésen csupán csak az első szett alakult szorosan.

A felső-házi rájátszás során második alkalommal is legyőzte NB II-es női röplabdacsapatunk a városi rivális SZOESE együttesét. A 3:0-ás siker azt jelenti, hogy szerencsés esetben akár még az NB I-be kerülésért is pályára léphetnek a mieink.

A felső-házi rájátszás második fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedett NB II-es női röplabdacsapatunk a Veszprémi ESC otthonában. A mieink nagy küzdelemben elveszítették a lélektanilag rendkívül fontos első játszmát és ebből a sokkból a mérkőzés végéig nem is tudtak magukhoz térni.

Kiélezett küzdelemben 3:0-ás győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a Veszprém gárdája ellen. A mérkőzés csak a végeredmény alapján tűnik simának, minden egyes pontért meg kellett harcolniuk Mucsi Péter tanítványainak.

A Palota VSN ellen aratott 3:1-es győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink az első szettben ritkán látható parádés játékot produkáltak.

Színvonalas mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedett NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink a felsőházi rájátszás negyedik fordulójában a Palota VSN otthonában maradtak alul.

Tatabányán nyert 3:0-ra Mucsi Péter együttese az alapszakasz utolsó fordulójában, így optimistán készülhet a felsőházi rájátszásra, amit február 20-án, szombaton 17 órakor a Palota elleni hazai összecsapással kezd meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. DEAC 4 +10 9
2. Futsal Veszprém 4 +6 7
3. SG Kecskeméti Futsal 4 +1 7
4. Haladás VSE 3 +3 6
5. MVFC Berettyóújfalu 3 +1 6
6. Nyírgyulaj KSE 3 -2 3
7. Aramis SE 2 -3 3
8. TFSE-Bestrong 3 -5 3
9. Újpest FC-220VOLT 3 -7 3
10. Kistarcsa Futsal 3 -4 0
Go to top