Sikeresen mutatkozott be a Zanattal közös labdarúgócsapatunk a megyei II. osztályú bajnokság Északi-csoportjában. Szenczi Imre tanítványai 4:2-re nyertek a Mersevát együttese ellen.

Megkezdte szereplését a zömében halis fiatalokból álló gárda a felnőtt pontvadászatban. Mivel csapatunk idegenben lépett pályára, érthető, hogy picit visszafogottabb volt az első félidőben. Egy pontrúgás utáni találattal azonban így is sikerült a vezetést megszerezni. Térfélcserét követően is nagy küzdelem zajlott a játéktéren, mivel a Mersevát nem adta olcsón a bőrét. Szerencsére azonban rendre a mieink jártak egy-két találattal előrébb és végül, ha picit nehezen is, de 4:2 arányban megnyerték a találkozót. Így pedig csapatunk egy idegenbeli győzelemmel mutatkozott be a bajnokságban. Sajnos a találkozón Németh Ede súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

Szenczi Imre vezetőedző: - Sokkal minőségibb labda nélküli játékra lesz szükségünk a jövőben, amennyiben el akarjuk kerülni azt a rengeteg párharcot, ami ezt a meccset jellemezte. A győzelemért azonban egyértelműen dicséret jár a srácoknak. A támadásépítésben viszont javítanunk kell, hogy több helyzetet tudjunk kialakítani.

Mersevát-Zanati KSE-Haladás VSE 2:4 (0:1)

ZKSE-HVSE: Szentgyörgyvári – Németh E. (Bakucz), Janek, Kossuth, Gyurácz – Bódi, Perger, Maráczi – Tamás (Németh G.), Edelényi (Szabó B.), Szenczi B. Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzőink: Szenczi B. (2), Edelényi, Németh G.