Utánpótláskorú labdarúgóink két turnusban öt-öt napon keresztül táborozhatnak a már jól megszokott tematika alapján, azaz lesznek tréningek, de ezúttal is a csapatépítő szabadidős programok kapják a főszerepet.

A koronavírus-járvány remek kezelésének köszönhetően hazánkban lassan, de biztosan kezd visszazökkenni az élet a normál kerékvágásba. Így van ez a sport területén is, konkrétabban klubunk utánpótlás labdarúgó szakosztályánál. A srácok pár hete az egészségügyi rendszabályok szigorú betartása mellett kezdték meg újra a gyakorlásokat, a napokban pedig egy újabb örömhírrel szolgálhatott számukra Somfalvi Csaba.

- Idén két turnusban táborozhatnak a gyerekek. Ez az U7 és U13 korosztályok közötti csapatokat érinti. Az első június 15-19, míg a második 22-26 között kerül megrendezésre a Haladás Sportkomplexum területén. Nagy örömünkre szolgál, hogy már eddig is nagyon sok, közel száz tanítványunk jelezte a részvételi szándékát – mondta szakosztályvezetőnk, aki a továbbiakban az összetartás forgatókönyvét is részletesen ismertette. Eszerint a reggelivel kezdődik, majd az uzsonnával ér véget valamennyi nap. A két étkezés között edzések, szabadidős programok szerepelnek a közös ebéden kívül az „étlapon”.

- A tréningeken a játékon lesz a hangsúly, még véletlenül sem alapozást akarunk a srácoknak tartani. A szabadidős rész kialakítása még folyamatban van, mivel jelenleg nem tudjuk, hogy a strandok, a mozik látogathatóak lesznek-e. De ettől függetlenül mindenképpen gondoskodni fogunk a fiúk szórakoztatásáról is. A legfontosabb célunk ezúttal is közösségépítés lesz – zárta szavait Somfalvi Csaba.