A hétvégén két utánpótlás korosztályú labdarúgó erőfelmérőt rendez egyesületünk. Szombaton hat U9-es, míg vasárnap ugyanennyi U10-es gárda méri össze a tudását a Haladás Sportkomplexum sportcsarnokában.

Szombaton a rendező Haladás VSE mellett az FC Nagykanizsa, az Üstökös FC (Győr), az FC Ajka, az FC Dunaszerdahely, valamint a Király SZE U9-es csapatai lépnek pályára a reggel 9 órakor kezdődő Tebeli György Emléktornán. Az együttesek egyenként 18 percig tartó körmérkőzések során döntenek a helyezésekről.

Vasárnap szintén hat gárda szerepel majd. A mieinken kívül az FC Nagykanizsa, a Hévíz SK, a Gyirmót SE, a Főnix Gold FC (Székesfehérvár) és az FC Ajka vesz részt a Sport36 Kupán. A lebonyolítási rend megegyezik a kisebb korosztályéval.

- A téli időszakban mindenképpen szeretnénk játéklehetőséget biztosítani a gyerekeknek, ezért rendezzük meg ezt a két teremtornát. Emellett a szombati erőfelmérővel annak a Tebeli Györgynek akarunk emléket állítani, aki évtizedeken át masszőrként szolgálta a Haladást. Amúgy megpróbáltunk olyan erősségű mezőnyt összehozni, ami garancia lehet az izgalmas, színvonalas mérkőzésekre. A dobogós csapatokat kupákkal díjazzuk, a többiek pedig oklevelet kapnak. Ezen kívül a korosztályok legjobb kapusát és játékosát, valamint a gólkirályát is elismerésben részesítjük – fogalmazott Tóth Péter edző, a kétnapos program főszervezője.

 

A Haladás csapatainak mérkőzései:

U9 szombat:

9.00: Haladás VSE-FC Nagykanizsa

10.00: Haladás VSE-Üstökös FC

11.00: Haladás VSE-FC Ajka

12.20: Haladás VSE-FC DAC

13.20: Haladás VSE-Király SZE

14.10: Eredményhirdetés

 

U10 vasárnap:

9.00: Haladás VSE-FC Nagykanizsa

10.00: Haladás VSE-Hévíz SK

11.00: Haladás VSE-Gyirmót SE

12.20: Haladás VSE-Főnix Gold FC

13.20: Haladás VSE-FC Ajka

14.10: Eredményhirdetés

 

Az érdeklődők a Rohonci úti bejáraton keresztül közelíthetik meg a sportcsarnokot!