Két mérkőzéssel a bajnokság vége előtt bajnok lett a HVSE U-19-es alakulata. Ezúttal a Mosonmagyaróvár együttesét küldték haza a fiúk 7:0-ás vereséggel. A csapatnak óriási gratuláció jár, nagyszerű évet tudhatnak maguk mögött.

Csapat: HVSE U-19

Időpont: 2018.05.19.

Helyszín: Szombathely, Kenderesi utcai pálya

Haladás VSE - MTE 1904 Mosonmagyaróvár 7:0 (2:0)

Haladás VSE: Kamondi P., - Leidl Á., Köntés B., Németh G., Szakasics B., - Péter Á., Perger D., Németh G. B., - Bogyai R., Horváth K., (Németh E.), Horváth B., (Papp I.)

Gólszerzők: Németh G. B., Horváth K., Köntés B., Bogyai R. (2), Szakasics B. (2)

Márkus Gábor, edző értékelése:

"Bajnokcsapat!! Azt gondolom így ildomos kezdenem, hisz megcsináltuk, megnyertük! 

A mérkőzés előtt tudtuk, ha nyerünk, bajnokok vagyunk és az őszi mosonmagyararóvári mérkőzés után nagy küzdelemre számítottam. Már a bemelegítésnél éreztem a srácokon, hogy ez rendben lesz. Az első pár perc puhatolózása után egy nagyszerűen középre tekert szabadrúgásba szúrt bele Németh Gabesz, amivel megszereztük a megérdemelt vezetést. Ezt sikerült a félidő előtt megduplázni, így kettő nullás vezetéssel mentünk szünetre.

A második félidőt egyből góllal kezdtük, így a maradék reményt is elvettük az ellenféltől. Innentől kezdődhetett igazán az “örömfoci", ahogy az egy bajnok csapathoz méltó, a rengeteg helyzetből további 5-öt sikerült gólra váltani, ezzel kialakítva a 7-0-ás végeredményt! Kiemelni azt gondolom ,nem kell külön senkit, a tabella jól mutatja, kik voltak a legjobbak ebben a szezonban: Szombathelyi Haladás VSE U-19!

Gratulálok a csapatomnak, igaz hátra van még két mérkőzés, nagyszerű évet zárhatunk magunk mögött. Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek az edzője! Szeretném megköszönni az egész éves alázatos munkát mindenkinek, egytől egyig igazi BAJNOKOK vagytok!