Fotó: www.mlsz.hu

Somfalvi Bence a Haladás VSE-ben kezdte pályafutását, öt évig futballozott egyesületünknél, a héten pedig az U16-os válogatott első nemzetközi megmérettetésén megszerezte első találatát.

Az U16-os nemzeti csapat nemzetközi porondon a szlovénok ellen debütált, kedden Nagykanizsán egygólos győzelemmel nyitottak, majd csütörtökön Gornja Radgonán 2-2-es döntetlent értek el. A Haladás VSE nevelésű Somfalvi Bence mindkét találkozón pályára lépett, a második mérkőzésen gólt is szerzett.

Fotó: www.mlsz.hu

Jó érzés, hogy olyan fiatalember játszik az utánpótlás-válogatottban, aki nálunk kezdte pályafutását és az alapokat itt szerezte meg. Hosszú út áll még előtte, de bízunk benne, hogy eléri céljait a legmagasabb szinten is. Örülünk, hogy ehhez mi is hozzá tudtunk járulni” - mondta szakmai vezetőnk, Szenczi Imre.

Egyesületünk színeiből számos játékosunk szerepel az NB I.-ben, NB II.-ben és a válogatottban is. Nevelő-egyesületként alapvető célunk, hogy a fiatalok számára olyan minőségi képzést nyújtsunk, amivel elősegíthetjük álmaik megvalósulását.  

Bence abból a korosztályból került ki, akik jelenleg Tóth Péter edzőnk vezetésével a régiós kiemelt bajnokságban a második helyen állnak, ráadásul több tehetséges fiatalt is átadtunk különböző akadémiáknak, például Hancz Dominikot az ETO FC Győrnek, Szentkirályi Gergőt pedig az Illés Akadémiának. Képzési rendszerünk jó alapot ad ahhoz, hogy ifjú labdarúgóink akár a legmagasabb szintig is eljuthassanak” - folytatta Szenczi Imre.

Sok sikert kívánunk Bencének a további pályafutásához!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top