Fiatal labdarúgóink közül U17-es csapatunk 12-0-ra győzte le a Pápa együttesét, U14-es gárdánk 5-0-ára nyert a mosonmagyaróváriak otthonában, míg U13-as korosztályunk ötgólos sikernek örülhetett a Grundball PFC ellen. A legkisebbeknek pedig Bozsik Fesztivált tartottunk 12 egyesület részvételével. 

2021.szeptember 18. (szombat) 10:00

MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT 4. FORDULÓ

Szombathelyi Haladás VSE – Pápai ELC 1-3 (0-1)

Haladás VSE: Antoni Márton – Stefanich Gábor, Király Dominik, Zugonics Máté, Páter Róbert -Bősze Barnabás, Takács Dániel, Kiss Zoltán - Likerecz Botond, Farkas Gábor (Malomsoki Milán 56’), Németh Levente (Baán Máté 56’)

Edző: Iszak Gábor

Gólszerző: Stefanich Gábor (81’)

U19-es csapatunk a Pápa együttesét látta vendégül a 4. fordulóban. Iszak Gábor edző elmondta, hogy a fiúk sajnos tudásuk alatt játszottak, nem koncentráltak.

2021.szeptember 18. (szombat) 12:00

MLSZ REGIONÁLIS U-17 ÉSZAK-NYUGAT 4. FORDULÓ

Szombathelyi Haladás VSE – Pápai ELC 12-0 (2-0)

Haladás VSE: Molnár Tamás – (Pereznyák Ádám 81’), Bakucz Bende, Spilenberg Márk (Kismarosi Gergő 52’), Tóth Dominik, Söptei Máté (Magyar Dávid 81’) – Hende Máté, Simon Levente, Bíró Ákos (Spitzer Ákos 71’) – Cser Rudolf (Radványi Csongor 71’), Kovács Ádám, Fekete Kornél

Edző: Kiricsi Dániel

Gólszerzők: Kovács Ádám 3 (30’, 45’, 47’), Cser Rudolf (52’), Simon Levente (68’), Bíró Ákos (70’), Radványi Csongor 2 (79’, 90’), Magyar Dávid 3 (82’, 83’, 85’), Fekete Kornél (87’)

U17-eseinknél a 2-0-ás első félidőt követően kiszakadt a gólzsák, egy tucat találatig meg sem álltak és fölényes győzelmet arattak a Pápa gárdája felett. Kovács Ádám és Magyar Dávid is mesterhármasig jutott. Kiricsi Dániel edző gratulál az egész csapatnak!

2021.szeptember 18. (szombat) 13:00

MLSZ REGIONÁLIS KIEMELT U-15 NYUGAT 4. FORDULÓ

III.ker TVE – Szombathelyi Haladás VSE 3-1 (2-0)

Haladás VSE: Pikács Márk (Kónya Péter 69’) – Szalay Márk, Fekete Iván, Macoun Bence, Tóth Kornél (Zancsics Dávid 41’) – Győre Noel, Pál Levente, Tóth-Szatmári (Zugonics Mátyás 69’) - Horvath Marcell (Simon Mátyás 64’), Somfalvi Barna, Horváth Márton (Takács Márton 76’)

Edző: Petrovics Balázs

Gólszerző: Szalay Márk (48’)

U15-ös fiaink Budapestre látogattak, ahol az első húsz percet leszámítva jól játszottak, irányították a játékot, de még fejlődniük kell az eredményesség tekintetében. Petrovics Balázs edző elmondta, hogy ennek ellenére remek mérkőzés volt, amelynek sok tanulsága volt, és bízik benne, hogy a következő fordulóban már a helyzeteinket is jobban ki tudjuk használni.

2021.szeptember 18. (szombat) 10:00 

MLSZ REGIONÁLIS U-14 ÉSZAK-NYUGAT 4. FORDULÓ

MITE-SZOMBATHELYI HALADÁS VSE 0-5 (0-1)

Haladás VSE: Dihen Levente (Andor Olivér 52’) - Öhlhorn Csongor, Bokor Zalán, Hujber Dominik, Horváth Áron - Kápolnási Botond (Pados Botond 59’), Neczpál Milán, Kránitz Balázs (Erdélyi Lorenzó 52’), Andor Áron, Németh Nándor, Víg-Tamás Csanád (Kálmán Balázs 69’)

Edzők: Neczpál Gábor, Németh Zoltán

Gólszerzők: Hujber Dominik (35’), Víg-Tamás Csanád (46’), Andor Áron (51’), Erdélyi Lorenzó (56’), Neczpál Milán (58’)

Már a mérkőzés elejétől fogva a mi akaratunk érvényesült Mosonmagyaróváron, de az első félidőben pontatlanság jellemezte játékunkat. A fordulás után aztán feljavultunk, a labdabirtoklásunk mellé kombinatív játék is társult, megfelelő mozgásokkal. Megérdemelt győzelmet arattunk egy rendkívül sportszerű ellenféllel szemben. Neczpál Gábor és Németh Zoltán gratulál a csapatnak!

2021.szeptember 22. (szerda) 16:30

VAS MEGYEI U-14 DÉLI CSOPORT 2. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS VSE – GRUNDBALL PFC 6-1 (6-0)

Haladás VSE: Spitzer Máté, Vass Milán, Churcward Sámuel, Horváth Ágoston,
Nagy-Foki Bence, Angler Benett, Neczpál Milán, Horváth Milán, Németh Csongor,
Hende Mátyás, Horváth - Sipőcz Barnabás, Pintér Patrik, Dinnyés Dominik, Nagy Dániel

Edző: Nagy Sándor

Gólszerzők: Hende Mátyás 2 (12’, 31’), Angler Benett 2 (20’,30’), Neczpál Milán (22’), Horváth Milán (34’)

A mieink már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, támadásépítésben és helyzetkihasználásban is jeleskedtek. A folytatásban kicsit alábbhagyott a lendület, de kapusunk, Vass Milán remek teljesítményt nyújtott. Nagy Sándor edző gratulál a csapatnak a győzelemhez!

U8 - U9 - U11

U8-as, U9-es, valamint U11-es korosztályunk pénteken egyaránt edzőmérkőzéseket játszottak a Kőszegi Lóránt ellen. Ami az U8-asokat illeti, ez volt az első alkalom, hogy 4+1-es felállásban játszottak, a kezdeti megilletődöttség után pedig jó dolgokat lehetett látni a srácoktól. Fontos kihangsúlyozni, hogy az út elején jár a csapat, minden egyes mérkőzés a fejlődést fogja szolgálni. Az U9-es fiúk sajnos kevesebbet tudtak visszaadni az edzésen mutatott jó teljesítményükből, sokkal jobban is tud játszani a csapat a pénteken mutatottnál, mondta értékelésében Horváth Márton edző. Az U11-es korosztály is megmérkőzött a kőszegiekkel, Péter Ábrahám tréner úgy fogalmazott, türelmetlenül és pontatlanul játszottak a fiúk, nem hozták ki magukból, ami bennük van.

Bozsik Fesztivál

A kisebb korosztályoknak vasárnap a Bozsik-szezon is elkezdődött. A Haladás VSE csoportjába tartozó egyesületek (Bozsok SE, Gencsapáti KSE, Grundball PFC, Király SE, Kőszegi Lóránt FC, Lukácsháza SE, VAFA, Vép SE, Viktória FC, Büki TK, Csepreg SE, Tápláni KSK) szép számban jelentek meg U9-es és U7-es csapataikkal. Ami a lebonyolítást illeti, az U9-eseknél 4+1-es felállásban mérkőzésjátékokból, valamint úgynevezett Funinhoból (4 db 2x1-es kiskapura 20x25 méteres pályán) történik a játék, míg az U7-eseknél 3 a 3 elleni játékok szerepelnek a programban.

A Horváth Márton vezette U9-esek pörgős, sokgólos mérkőzéseket játszottak, a srácok igyekeztek visszaadni minél több dolgot az edzéseken tanultakból, emellé pedig több remek egyéni teljesítmény is társult.

„U7-es korosztályban sokaknak ez volt az első Bozsik Fesztiválja, a gyerekek nagyon élvezték a tornát, új tapasztalatokat szereztek és még jobban megszerették a Haladás-légkört” – fogalmazott Szenczi Bence edző.

Hajrá, Hali!