Megyei I. osztályú labdarúgóink számára nem alakult jól augusztus utolsó hete. A mieink a Csepreg ellen búcsúzni kényszerültek a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupától, ugyanis a 2-2-es döntetlen a versenykiírás értelmében alacsonyabb osztályú ellenfelünk számára jelentett továbbjutást. Szombaton a Megyei I. osztályú bajnokságban a komoly játékerőt képviselő Bük együttesétől szenvedtünk 2-1-es vereséget.

Mozgalmas napokon van túl felnőtt labdarúgócsapatunk, Szenczi Imre együttesére ugyanis két mérkőzés is várt négy nap leforgása alatt. Ráadásul hét játékosunk betegséggel, illetve sérüléssel küszködött, a hétvégi bajnokira közülük csak hárman tudták vállalni a játékot.

Augusztus 25-én, szerdán a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 2. fordulójára került sor, ahol a mieink a tavaly még az I. osztályban szereplő Csepreg együtteséhez látogattak. Jól indult számunkra a találkozó, egy perc sem telt el, amikor Szőts Máté révén már nálunk volt az előny (0-1). A remek kezdés után viszont alábbhagyott a koncentráció, sok volt a pontatlanság a játékunkban. Ennek eredményeképp egyenlíteni tudtak a hazaiak, így 1-1-es állással vonultak pihenőre a csapatok. A fordulás után nagy erőket mozgósítottunk a győzelemért, a 63. percben sikerült is újból megszerezni a vezetést Németh Gábor találatával, ezt követően viszont ismét a csepregiek találtak be (2-2). A lefújásig már nem esett több gól, a 2-2-es döntetlen pedig azt jelentette, hogy csapatunk búcsúzni kényszerült a sorozat további küzdelmeitől.

A kupabúcsút követően nem sok idő volt „nyalogatni a sebeket”, szombaton ugyanis már a Bük elleni bajnoki összecsapás következett a Megyei I. osztály harmadik fordulójában. A hektikus, sok párharcot hozó mérkőzés első félidejében a hazaiak előtt adódtak komolyabb lehetőségek, a játékrész utolsó percében pedig be is találtak, így ők mehettek előnnyel a szünetre (1-0). A folytatásban ráadásul egy felesleges szabálytalanság után büntetőhöz jutott a Bük, kapusunknak pedig még csak szerencséje sem volt, hárítani tudta a próbálkozást, de a kipattanót már nem (2-0). Ezután már hiába mentünk előre és küzdöttünk becsülettel, meglehetősen akadozott a gépezet, a szépítés Péter Ábrahám révén pedig már későn érkezett, így vereséggel ért véget számunkra a találkozó (2-1).

Szenczi Imre, vezetőedző: „Ez nem a mi hetünk volt. Nem szeretek kifogásokat keresni, az viszont tény, hogy a csapatból heten vagy betegséggel, vagy sérüléssel küszködtek, közülük hárman tudták vállalni a játékot, de korántsem voltak százszázalékos állapotban. Ami pozitívum, hogy a szombati bajnoki mérkőzésen mentálisan jobban néztünk ki, mint a hétközi fellépésünkön, de a játék hiányzott. Csak Machinek Barnabás és Szőts Máté teljesítményét tudom kiemelni. Ennek ellenére nem túlzás azt állítani, hogy kisebb gödörbe kerültünk, a feladat pedig adott, a következő, Celldömölk elleni mérkőzésen javítanunk kell”

 

HALMOSI ZOLTÁN VAS MEGYEI KUPA, 2. FORDULÓ

Csepregi Sport Egyesület – Haladás VSE-Zanati SE 2-2 (1-1)

Csepregi Sport Egyesület: Farkas Bálint – Kótai József, Steiner Márk, Tájmel Márk, Nika Márton (Tóth András 92’) - Takács Kevin (Lukács József 67’) , Pócza Andás, Nika Benedek - Nagy Dániel (Steiner Christipher 55’) , Simon Krisztián, Németh Olivér (Baranyai András 82.)

Edző: Steiner Zsolt

Haladás VSE-Zanat SE: Luisser Márk (Kántor György 46’) – Nagy Bence (Simon Levente 55’), Machinek Barnabás, Varga Csaba – Buzás László (Kiss Zoltán 55’), Szőts Máté, Ferencz Zoltán, Németh Ede (Baumgartner Bálint 67’) – Iván Gergő, Pap Márton (Németh Gábor 34’), Szenczi Bence

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Pócza András 2 (9’, 78’), ill. Szőts Máté 1’, Németh Gábor 63’

 

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY, 3. FORDULÓ

Büki TK – Haladás VSE-Zanati SE (1-0)

Büki TK: Kamondi Péter – Németh Tibor, Czirók Dávid (Kovács Zoltán 73’) , Orbán Dániel (Horváth Ádám 84’) , Resch Dominik (Tóth Bence 89’)  – Csonka Roland, Schimmer Zoltán, Komálovics Ádám (Tóth Krisztián 85’)  – Németh Zoltán, Németh Gergő, Tar Krisztián (Wágner Dávid 78’)

Edző: Marton Róbert

Haladás VSE-Zanat SE: Kántor György – Nagy Bence, Machinek Barnabás, Varga Csaba (Baumgartner Bálint 80’) – Szőts Máté, Perger Dániel (Németh Ede 46’), Ferencz Zoltán – Iván Gergő, Péter Ábrahám, Szenczi Bence, Németh Gábor (Simon Levente 60’)

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Czirók Dávid 2 (44’, 61’), ill. Péter Ábrahám 90’

Kiállítva: Schimmer Zoltán 82’ (Büki TK)

 

Megyei I. osztályú U19-es csapatunk 1-1-es döntetlent játszott.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U19, 3. FORDULÓ

Büki TK U19 – Haladás VSE-Zanat SE U19 1-1 (0-0)

Gólszerzők: Horváth Kristóf 72’, ill. Babócsi Balázs 63.

Hajrá, Hali!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top