Az utolsó játéknapon - már a Megyei II. osztály bajnokaként - 4-1-re győzték le a Sparit Szenczi Imre tanítványai. Felnőtt labdarúgóink igazi nyári hőségben, tét nélkül is sikerrel köszöntek el a másodosztálytól.

A 17. fordulót az időjárási viszonyok miatt kellett elhalasztani a tavaszi szezon kezdetén, a pótlásra június közepéig várni kellett. Aranyérmes csapatunkat rekkenő hőség fogadta a Kolozsvár úti pályán, ráadásul a 6. percben a hazaiak szereztek vezetést (1-0). A folytatásban biztos labdatartás mellett szép támadásokat vezettünk, de lövéseink célt tévesztettek. A 14. percben Németh Gábor találatával egyenlítettünk (1-1), majd a fordításra egészen a félidő végéig várni kellett, ekkor ismét 23 éves csatárunk talált be (1-2). A térfélcserét követő első percben Szenczi Bence is feliratkozott a góllövők listájára (1-3), két minutummal később pedig Ferencz Zoltán növelte tovább a különbséget (1-4). A Spari ugyan mozgósította minden erejét, de védelmünk állta a sarat, így háromgólos sikerrel fejeztük be a 2020/2021-es szezont. Sok pihenésre azonban nem lesz ideje labdarúgóinknak, hiszen a Vas megyei I. osztályra már júliustól komoly alapozással kezdi meg munkát együttesünk.

Szenczi Imre, vezetőedző: - A Szentivánéji álomból elég lassan ébredtünk, majd szinte egykapuztunk, de a befejezéseknél kiütközött a dekoncentráltság, így csak a szünet előtt sikerült fordítanunk. A második félidőben ellenfelünk a legkisebb különbségű vereségért hajtott, sikerült is négy gólon tartani bennünket, gratulálok nekik. Pozitívum, hogy győzelemmel búcsúzunk a másodosztálytól és ettől a nagyon hosszúra nyúlt szezontól. Köszönet jár a játékosoknak, valamint mindenkinek, akik ehhez az eredményhez - bajnoki címhez és kupadöntőhöz - hozzásegítették a csapatot! Júliustól pedig már a megyei első osztályra készülünk.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 17. Forduló

Elektromol Spari FC - Zanati KSE-Haladás VSE 1-4 (1-3)

Zanati KSE-Haladás VSE: Kántor György (Szentgyörgyvári Tibor 69') - Németh Ede, Janek Dávid (Szabó Zoltán 69'), Varga Csaba, Maráczi István (Kiss Zoltán 57') - Bódi Bence, Perger Dániel, Ferencz Zoltán - Nemes Dávid (Machinek Barnabás 60') Szenczi Bence, Németh Gábor (Szőts Máté 69')

Vezetőedző: Szenczi Imre
Másodedző: Márkus Gábor

Gólszerzők: Németh Gábor (14., 45.) Szenczi Bence (46.) Ferencz Zoltán (48.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top