Utánpótláskorú labdarúgóink hat mérkőzésen voltak érdekeltek az elmúlt napokban. Négy csapatunk győztesként hagyta el a pályát, emellett egy döntetlen és egy vereség a mérleg. U14-es korosztályunk gólzáporos, 16-0-s sikert aratott az Andráshida otthonában a régiós kiemelt bajnokságban. 

Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk 2-0-s sikert aratott a Szentgotthárd együttese felett a bajnokság 15. fordulójában. A mieinknek három vereség után sikerült újra nyerni, ez pedig azt jelenti, hogy mindössze hét pontra a dobogótól, az 5. helyről várhatjuk a tavaszi folytatást.

Erősen tartalékos felnőtt labdarúgócsapatunk az első félidőben jól tartotta magát a Vép otthonában, ám a folytatásban nyolc perc alatt kétszer is eredményes volt a házigazda, mi pedig - az idényben első alkalommal - nem tudtunk betalálni, és végül 2-0-s vereséget szenvedtünk.

Az elmúlt hétvégén mindössze három utánpótláscsapatunk játszott bajnoki mérkőzést az előrehozott találkozók, valamint a megyei bajnokságok őszi idényének vége miatt. U16-os korosztályunk a Budaörsöt múlták felül, míg az U14-esek a Győr csapatát győzték le. U15-ös csapatunk gólgazdag mérkőzésen 3-3-as döntetlent ért el a Dunaharaszti otthonában.

Minden korosztályban pályára léptek ifjú labdarúgóink. U19-es csapatunk kétszer is, és hazai mérkőzésükön megszerezték első győzelmüket is a szezonban. U16-os és U14-es csapatunk pedig a régiós, valamint a megyei sorozatban is nyerni tudott.

Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk nagy csatában szenvedett 2-3-as vereséget a pontvadászat 14. játéknapján. Péter Ábrahám góljával ugyan vezettünk, a hazaiak fordítása után pedig Szakály Benjámin révén egalizáltunk, a harmadik bekapott találatra azonban már nem tudtunk válaszolni.

Betegséghullám sújtotta Megyei I. osztályú csapatunk 1-2-es vereséget szenvedett a tavalyi aranyérmes Sárvár ellen. Ferencz Zoltán korai góljával az 52. percig vezettünk, de a második játékrészben fordítani, és győzni tudtak a vendégek.

Nem szenvedtek hiányt mérkőzésekből fiatal futballistáink, akik közül U19-es, valamint U17-es együttesünk kétszer is pályára lépett egy hét alatt. U14-eseink egy híján húsz találatig jutottak Andráshidán, a legkisebbek pedig ügyesen alkalmazták a tanultakat a nagykanizsai Bozsik-tornán.

Négy győzelemmel, egy döntetlennel, valamint egy vereséggel zárták az elmúlt napokat fiatal labdarúgóink. U16-os csapatunk a régiós, valamint a megyei bajnokságban is diadalmaskodott, utóbbi sorozatban pedig továbbra is vezeti a tabellát. U14-es együttesünk magabiztosan győzte a Hévíz gárdáját, a megyei bajnokságban pedig az élről várhatja a folytatást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 12 +24 30
2. SG Kecskeméti Futsal 12 +18 23
3. DEAC 12 +14 23
4. Aramis SE 12 +7 21
5. MVFC Berettyóújfalu 12 +10 20
6. Futsal Veszprém 12 +8 19
7. Újpest FC-220VOLT 12 -5 19
8. TFSE-Bestrong 12 -29 12
9. Nyírgyulaj KSE 12 -14 9
10. Kistarcsa Futsal 12 -33 0
Go to top