Felnőtt labdarúgóink hazai környezetben szenvedtek 2–1-es vereséget a Vép együttesétől. Az első félidőben Szenczi Bence szerezte vezető találatunkat, ezt követően azonban a kimaradt helyzetek sokasága felőrölt minket, és már nem találtuk a ponthoz, pontokhoz vezető utat.

Utánpótláskorú labdarúgóink közül minden csapatunk pályára lépett az elmúlt játéknapokon. Nagy Sándor U14-es Déli csoportban szereplő tanítványai pedig az utolsó forduló eredményétől függetlenül megnyerték bajnokságukat.

Felnőtt labdarúgóink 0-0-ás döntetlennel osztozkodtak a pontokon a Répcelak otthonában.

Megyei I. osztályban szereplő labdarúgóink 2–0-ás vereséget szenvedtek a bajnokaspiráns Sárvár otthonában.

Nyolc mérkőzésen léptek pályára fiatal labdarúgóink, melyből öt győzelem született.

Utánpótláskorú labdarúgóink kilenc mérkőzésen léptek pályára, melyből hét győzelem és ötvenhárom Hali-gól született. U16-os együttesünk három fordulóval bajnokságuk vége előtt bebiztosították első helyüket a Vas megyei Déli-csoportban, U14-eseink pedig ezúttal is kiszakították a gólzsákot, és három párharcon huszonkilencszer zörgették meg ellenfeleik hálóját, ebből Andor Áron egymaga nyolc találatot jegyzett.

Felnőtt labdarúgóink 1-1-es döntetlent értek el a Vasi Bádogos Kft. Táplán SE ellen a Haladás Sportkomplexumban. A második játékrész elején Varga Csaba szerezte meg a vezetést csapatunknak, negyedóra elteltével egyenlített ellenfelünk.

Felnőtt labdarúgóink 2–0-ra győzték le a Lukácsháza csapatát a Haladás Sportkomplexumban. Az első félidőben Buzás László góljával szereztünk vezetést, majd a második játékrészben egy perccel pályára lépését követően Szenczi Bence állította be a végeredményt.

Hat mérkőzésen léptek pályára fiatal labdarúgóink az elmúlt napokban. U14-es korosztályunk mindkét mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott, U15-öseink pedig Baján értek el 3-0-s sikert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top