Az ELTE otthonában elszenvedett súlyos vereség után az Érden állt nemes bosszút a Hali második csapata. Fiatal futsalosaink 9:1-es vereséggel küldték haza a Pest megyei együttest.

Az NB II-es futsalbajnokság 8. fordulójában az Érd csapata látogatott Szombathelyre. Sokáig úgy tűnt, hogy a találkozó a vendégek távolmaradása miatt elmarad, ám végül 10 perccel a meccs kezdete előtt csak befutottak a vasi megyeszékhelyre. Ha tudták volna előre, hogy mi vár rájuk, lehet, hogy messze elkerülik a Haladás Sportkomplexumot, mivel egy méretes zakóban távoztak innen. Pedig a derbi 3. percében Kertész révén még ők szerezték meg a vezetést. Az első félidő derekán viszont beindult a Hali-henger. A zöld-fehérek 3 perc alatt 3 gólt lőttek. Előbb Gerencsér, aztán Sipos, majd pedig Gyenese mattolta a vendégek hálóőrét. A játékrész hajrájában még Kovács és Péter is betalált, így a félidőben 5:1-re vezetett Vidák Balázs együttese.

Térfélcserét követően sem változott a játék képe. A hazaiak támadtak a vendégek pedig körömszakadtáig védekeztek. Ennek ellenére még négy alkalommal került a hálójukba a labda, így pedig 9:1-es vereséggel kulloghattak haza. A Haladás VSE második csapata viszont nagyon gyorsan túltette magát az ELTE otthonában elszenvedett súlyos vereségen. Remélhetőleg Sipos Gergőék a továbbiakban is ezt az arcukat mutatják majd. Erre legközelebb október 28-án hétfőn a REAC vendégeként lesz lehetőségük.

Haladás VSE II.-5 STARS-ÉRDI VSE 9:1 (5:1)

Gólszerzők: Gerencsér Antal 2 (9., 28.), Sipos Gergő 2 (10., 22.), Gyenese Ádám (11.), Kovács Máté (17.), Péter Ábrahám (19.), Papp Zsombor (29.), Nagy Kevin tamás (39.) illetve Kertész Bence (3.)