A hétvégi forduló nem sikerült túlságosan jól korosztályos futsalcsapatainknak, ugyanis az U17 és az U20 is alulmaradt az ELTE otthonában. A fiatalabbak 4:2-re, míg az idősebbek 7:3-ra kaptak ki.

Nem a legjobb előjelekkel utazott a fővárosban az U17-es együttesünk, mivel két meghatározó játékos, Puhr Bálint és Márovics Dávid is hiányzott a keretből. Ők ketten az első fordulóban a Hali öt góljából négyet szereztek, így tényleg komoly érvágás volt a hiányuk. Ez pedig sajnos meg is látszott az ELTE elleni derbin, mivel a legnagyobb probléma éppen a támadások befejezésével adódott. A 4:1-es hazai előnyről kezdődő második félidőben ugyanis rengeteg lehetősége adódott a csapatunknak, ám ezek közül csak egyet sikerült értékesíteni, így 4:2-es vereség lett a meccs vége.

Az U20-as gárda sem járt jobban a fővárosban, mivel ők 7:3-ra kaptak ki. Pedig a szünetben még a szombathelyiek vezettek 2:1-re. A találkozó végjátéka azonban a hazaiaknak sikerült jobban, akik zsinórban öt gólt szerezve a maguk javára fordították a találkozót.

Jelenleg mindkét korosztályunk két meccsen van túl a Nyugati-csoportban és 3-3 ponttal egyaránt a hatodik helyen áll. Az ellenfelek zöme azonban már háromszor lépett pályára.

Legközelebb csapataink hazai környezetben szerepelnek majd a TFSE korosztályos együttesei ellen. Október 20-án vasárnap 11 órakor az U20 kezd, majd 12.45 órakor az U17 következik. A mérkőzéseknek természetesen a Haladás Sportkomplexum ad otthont.

 

ELTE SE U17-Haladás VSE U17 4:2 (4:1)

A HVSE gólszerzői: Kárász Noel (9.), Kiss Patrik (35.)

ELTE SE U20-Haladás VSE U20 7:3 (1:2)

A HVSE gólszerzői: Mód Bendegúz (3.), Németh Ármin (15.), Volner Bence (25.)