Öt győzelmet követően döntetlent játszott NB I-es futsalcsapatunk. Sásdi Bálinték a Rubeola FC otthonában végeztek 2:2-re.

Az élvonalbeli futsalbajnokság 7. fordulójában a Rubeola FC vendégeként lépett pályára hetek ót kifejezetten jó formában játszó együttesünk. A csömöriek kérésére a két gárda a kiíráshoz képest egy nappal előrehozta a mérkőzést, így a hazaiak is a legerősebb összeállításukban tudtak szerepelni. Ennek ellenére a Haladás VSE nagyon gyorsan ellépett két góllal: a 4. percben Gerencsér Antal, nem sokkal később pedig García Martínez Luis vette be a vendéglátók kapuját. A félidő hajrájában azonban elég volt pár hiba a védekezésben és máris 2:2 arányú döntetlen állt az eredményjelzőn. Előbb Nehéz Krisztián, majd pedig Horváth Norbert zörgette meg a hálónkat.

A második játékrészben mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ám újabb találat már nem esett. Pedig Juanra Calvo legénysége akárcsak Veszprémben, itt is megpróbálkozott az öt a négy elleni játékkal, ám ezúttal ez sem jött be. Így maradt 2:2-es végeredmény. Ráadásul a meccsen súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett Petterson Bruno, aki lehet, hogy hosszú hetekre kidőlt a sorból.

Tanulság: nem csak hazai pályán, hanem idegenben is jobban oda kell figyelni a támadások befejezésénél. Veszprémben ugyan egyetlen góllal is sikerült nyernünk, Csömörön viszont kettő is kevésnek bizonyult a győzelemhez.

A bajnokságban a válogatott világbajnoki-selejtezői  miatt hosszabb szünet következik. A szombathelyi zöld-fehérek legközelebb november 4-én hétfőn lépnek majd pályára, amikor az Aramis együttesét fogadják a Haladás Sportkomplexumban.

Rubeola FC-Haladás VSE 2:2 (2:2)

Gólszerzők: Nehéz (15), Horváth N. (20.) illetve Gerencsér (4.), Luis García (7.)