A 2018-2019-es bajnokságban elért harmadik helyezésükért kapták jutalmul azt a délutáni szórakoztató programot az U17-es futsalcsapatunk tagjai, melynek keretében gokartozni és paintballozni mehettek el Kőszegre.

Öt fordulóval a pontvadászat vége előtt a Haladás fiataljai még „csak” a tabella negyedik helyén álltak, ám egy remek hajrával akár a dobogóra is volt még esélyük. Ekkor a „szakvezetés” úgy döntött, hogy egy kis jutalmat helyez ösztönzésképpen kilátásba. Így került képbe az a délutáni program, mely kifejezetten férfias játékokból állt.  A srácok végül zsinórban öt győzelemmel fejezték be a bajnokságot, ezzel pedig bronzérmes pozícióban zártak. A jól megérdemelt medálokat a felnőtt csapat Dunaferr elleni meccse előtt vehették át, természetesen a szép számú közönség nagy ovációja közepette. Most pedig sor került arra a kőszegi kirándulásra, melyet a vezetőség ígért be a dobogós helyezésért cserébe.

- Kőszegre vittük el a srácokat, ahol gokartozhattak és paintballozhattak. Előbbiben versenyt is hirdettünk, amit Kárász Noel nyert meg. Nyugodtan kijelenthetem, hogy remek délutánt töltöttünk együtt, amit a játékosok és mi edzők is nagyon élveztünk. A bronzérmes csapatból többen is korosztályt váltottak, felmentek az U20-ba, de sokan maradtak az U17-ben is. Számukra ez egy jó kis csapatépítő program volt – fogalmazott Vidák Balázs edző, aki Hajmási Milánnal kísérte el a 13 fiatalembert a kőszegi programra, melyet egy közös pizzázással koronáztak meg.