Élvonalbeli futsalcsapatunk nyögvenyelős első félidőt követően 6:0 arányú győzelmet aratott az újonc Kecskemét ellen, ezzel szemben NB II-es együttesünk 5:2 arányú vereséget szenvedett Nagykanizsán.

Az NB I-es pontvadászat 4. fordulójában az újonc SG Kecskemét Futsal látogatott a Haladás VSE Rohonci úti sportkomplexumába. Némi meglepetésre az első játékrészben kitűnően tartották magukat a vendégek és így 0:0-s állásnál vonulhattak a szünetre a küzdő felek. Térfélcserét követően viszont nagyon gyorsan jött Dróth Zoltán már-már szokásosnak mondható gólja és ettől kezdve nem volt megállás. A Hali végül 6:0 arányban nyert úgy, hogy Dróth Zoltán és Sipos Gergő kétszer-kétszer, míg Milos Simic, valamint Hajmási Milán egyszer-egyszer vette be a hírős városból érkezett látogatók kapuját.

Győzelmének köszönhetően a Juanra-legénység már kilenc ponttal rendelkezik, amivel a Berettyóújfalu és a Nyírgyulaj mögött továbbra is a harmadik helyen áll. Csapatunk legközelebb szeptember 30-án hétfőn lép pályára, még pedig a sereghajtó Veszprém otthonában.

Klubunk NB II-ben szereplő futsalcsapata a bajnokság harmadik fordulójában Nagykanizsán lépett pályára és 5:2 arányú vereséget szenvedett. A rutinos játékosokból álló Zala megyei együttes a találkozó 24. percében már 5:0-ra vezetett, szerencsére a hajrában Sziffer András tanítványai két gólt is szereztek, ezzel pedig vállalhatóvá tették a fiaskó mértékét. Csapatunk hat ponttal így is a Nyugati-csoport negyedik helyén áll. A gárda szeptember 23-án hétfőn már javíthat is, ugyanis a tabella utolsó pozícióját elfoglaló Tihany legénységét fogadja Szombathelyen.

Haladás VSE-SG Kecskemét Futsal 6:0 (0:0).

Gólszerzők: Dróth (22., 31.), Simic (25.), Hajmási (30.), Sipos G. (33., 35.)

Nagykanizsai Futsal Club-Haladás VSE II. 5:2 (4:0)

Gólszerzők: Szakmeiszter (8., 9., 18.), Szalai (20., 24.), illetve Papp (26.), Gyenese (32.)