Az utolsó forduló eredményétől függetlenül megnyerte a megyei korosztályos futsalbajnokságot a Haladás VSE „A”- jelű együttese. Fiataljaink az eddigi 15 mérkőzésükből 14-en győztesen hagyták el a pályát.

Összesen kilenc gárda indult az U15-ös korcsoport megyei futsalbajnokságában, ahol egyesületünk két gárdával is képviseltette magát. Az „A” csapat természetesen nagyobb játékerőt képviselt, mint a „B”, így tőlük egyértelműen az első hely megszerzése volt az elvárás. A gyerekek nem is okoztak csalódást és magabiztosan gyűjtötték be az aranyérmet.

Vidák Balázs és Hajmási Milán tanítványai 15 mérkőzésükből 14-et nyertek meg, csupán egyszer botlottak. Ezen kívül imponáló fölénnyel múlták felül legtöbb ellenfelüket. Ezt bizonyítja a 138–45-ös gólarányuk is. A találatokból leginkább Szalóki-Varsányi Bendegúz vette ki a részét, aki 44 alkalommal rezegtette meg az ellenfelek hálóját. Rajta kívül Novák Dániel és Nagy Barnabás is mesterlövésznek számított, ugyanis előbbi 19, míg utóbbi 18 gólt szerzett.

A bajnokcsapat a 16., utolsó fordulóban április 10-én a Vasvár együttese ellen fejezi majd be a remek szezont.

A „B” együttesünk is 15 mérkőzést játszott eddig és 13 pontjával a 7. helyen áll. A csapatnak reális esélye van arra, hogy egy hellyel előrelépjen, mivel van egy bepótlásra váró összecsapása a sereghajtó Vasvár ellen. Ebből a legénységből Farkas Balázs volt a legeredményesebb 14 találatával.

Vidák Balázs vezetőedző: - A fiúk csupán egyszer szenvedtek vereséget a szezon során, így megérdemelten nyerték meg a bajnokságot. Nagy valószínűség szerint a gólkirályt is a Haladás adja, Szalóki-Varsányi Bendegúz személyében A bajnokságra két csapattal neveztünk. Szerintem, a „B” együttesünk is jól teljesített, főleg a tavaszi fordulókban, amikor már eredményesség is párosult a mutatott játékhoz. A gyerekek fejlődése szemmel latható, szeretnek edzésre járni, jó társaság alakult ki, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 25 játékos van az U15-ös keretben.  Az egész éves teljesítményhez gratulálok a fiúknak, minden téren fejlődtek, Hagyma kollégámmal öröm velük együtt dolgozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 3 +8 15
2. MVFC Berettyóújfalu 3 +10 13
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top