Az U20-as csapatunk nyert, míg az U17-es kikapott az I. osztályú korosztályos futsal-bajnokság 10. fordulójában. A nagyobbak a második, a kisebbek pedig az ötödik helyen állnak a Nyugati-csoport tabelláján.

A jó erőkből álló ELTE-BEAC otthonában léptek pályára az országos pontvadászatban szereplő együtteseink. Először az U20-as gárdánk mérte össze tudását a fővárosiakkal.

A mérkőzés jól kezdődött a számunkra, mivel az első negyedóra végén már 2–0-ra vezettünk Knizs Olivér és Vatamaniuc-Bartha Dávid találataival. Ugyan a hazaiak az első félidő hajrájában szépítettek, de térfélcserét követően Mézer Viktor két gólja megpecsételte a sorsukat. 

- Egész mérkőzésen koncentráltan, fegyelmezetten, nagyot küzdve játszottunk. Védekezésünk a kisebb hibáktól eltekintve jól működött, támadásban a letámadást játszó vendéglátók ellen sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyekből négyet gólra is váltottunk. A mérkőzés végső szakaszában az öt a négy elleni játékot játszó hazai csapat nem tudott mit kezdeni a jó védekezésünkkel, de ha sikerült is lőniük, akkor a jól védő kapusunk mindig a helyén volt. Több meghatározó játékost nélkülözve is győzni tudtunk, amiért sokat tettek a játékosok, ezért mindenki megérdemli a dicséretet – fogalmazott a találkozót követően Sziffer András edző.

Az U17-es gárdánk már nem érdemel ilyen dicséretet, ugyanis a fiatalok annak ellenére kaptak ki 4–1-re, hogy már az első percben előnybe kerültek. Dobos Dávid találata után azonban a fővárosiak átvették az irányítást és még az első félidőben egyenlítettek, a második játékrészben pedig három találatot szerezve magabiztosan nyertek. A mieink ugyan megpróbálkoztak a„vészkapusos” játékkal, de a kialakított helyzeteket sajnos elhibázták.

- Ha győzni akarunk, akkor nem szabad ennyi egyéni hibát elkövetnünk védekezésben. Támadásban pedig a ziccereket értékesíteni kell. Sokkal bátrabban, többet vállalva kell játszani – értékelt Sziffer András

 

ELTE-BEAC U20-Haladás VSE U20 2–4 (1–2)

Gólszerzők: Mézer Viktor 2 (30., 34.), Knizs Olivér (12.), Vatamaniuc-Bartha Dávid (16.)

 

ELTE-BEAC U17-Haladás VSE U17 4–1 (1–1)

Gólszerző: Dobos Dávid (1.)

 

Az U15-ös megyei futsal-bajnokságban két csapatunk is szerepel. A pontvadászat 12. fordulójában az „A” gárda 7–3-ra nyert a Söpte ellen, míg a „B” a Lukácsházát verte 3–0-ra.

 

Haladás VSE U15 „A”-Söpte SE U15 7–3

Gólszerzők: Szalóki-Varsányi B. 4, Novák D 2, Szár G.

 

Haladás VSE U15 „B”-Schott Lukácsháza U15 3–0

Gólszerzők: Böröcz M. 2, Kiss M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top