Izgalmas programokkal teli futsaltábort tartottunk U11, U13 és U15-ös fiataljainknak a Haladás Sportkomplexumban. Horváth Péter, Vidák Balázs, Hajmási Milán és Jáger Sándor tartotta az edzéseket, de felnőtt futsalcsapatunk ifjú tehetsége, Nagy Kevin is végig segítette edzőink munkáját.

Hagyományainkhoz híven a szezon végeztével táborral indítottuk a nyarat fiatal sportolóinknak. Idén minden résztvevő bajnoki címmel büszkélkedhet, hiszen U15-ös, U13-as, U11-es csapatunk is aranyérmet szerzett, edzőik pedig szintén elhódították az élvonalbeli trófeát. Horváth Péterék a kemény edzéseken kívül változatos programokkal tették élvezetessé az együtt töltött hetet. 

Az első nap stadiontúrán vettek részt, ahol Németh Milán és Predrag Bošnjak, a Szombathelyi Haladás két labdarúgója is meglátogatta a táborozókat. Másnap kipróbálhattak más sportágakat is, a birkózásba és ökölvívásba kóstoltak bele a gyerekek. Félidőben következett a footgolf, majd egy e-sportos nap, játékkonzolon is összemérték tudásukat kicsik és nagyok, és még Dróth Zoli is meglepte őket. A remek hangulatú nyári tábort pedig közös mozival és minitornával zárták, ahonnan nem hiányzott a gólzene sem, Vidák Balázs pedig mikrofonnal a kezében biztosította az igazi meccshangulatot.