Esélyt sem hagyott ellenfelének U20-as és U17-es futsalcsapatunk az első osztályú korosztályos bajnokság legutóbbi, 17. fordulójában. Szigetszentmiklóson mindkét együttesünk három góllal múlta felül a hazai csapatot.

A bajnoki tabellán elfoglalt helyezéseknek megfelelően csapatunk volt az esélyes a Fiú Futsal I. osztály U20 Nyugati csoport számára kiírt 17. fordulóban, hiszen a pont nélküli, sereghajtó pozícióban álló Szigetszentmiklós ellen léptünk pályára. Sziffer András együttese – ez alkalommal is az U17-es korosztállyal kiegészülve – határozott támadójátékkal lépett fel riválisa ellen, és már a negyedik percben Horváth Zénó találatával a vezetést is megszereztük (0-1). Ezután kissé belekényelmesedtünk a találkozóba, s bár akadtak helyzeteink, de rendre elpuskáztuk őket. A szünet jót tett játékosainknak, akik a térfélcserét követően újult erővel estek a házigazdának, a 25. percben Kovács Máté növelte kettőre előnyünket (0-2). Védekezés terén ellenfelünk feje fölé nőttünk, hiszen a hajrában kitámadott a szigetszentmiklósi alakulat, de védőink jól állták a rohamokat. Az utolsó másodpercekben aztán pontot tett a találkozó végére Kárász Noel, aki beállította a 0-3-as végeredményt is. A kötelező győzelemnek köszönhetően csapatunk továbbra is versenyben van a dobogós helyért. Utolsó bajnoki mérkőzésünket hazai környezetben vívjuk majd május 29-én, akkor a jelenleg a kilencedik helyen álló UTE FC-220VOLT lesz az ellenfelünk.

Sziffer András, vezetőedző: - A kisebb hibákat leszámítva elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Ezúttal kifogástalan volt a védekezésünk, támadásban is jól játszottunk, de a helyzeteink kihasználásában lehettünk volna pontosabbak is. Az U17-es együttesre épülő csapatunk rászolgált a győzelemre és ezúton szeretnék gratulálni a fiataloknak a mutatott játékhoz és természetesen a három bajnoki pont begyűjtéséhez is!

Kisép Futsal Szigetszentmiklós U20 - Haladás VSE U20 0-3 (0-1)

Gólszerzőink: Horváth Zénó (4.), Kovács Máté (25.), Kárász Noel (40.)

Az idősebb korosztályhoz hasonlóan U17-es együttesünk is a Szigetszentmiklós csapatával mérte össze tudását a 17. játéknapon. Vidák Balázs tanítványainak némiképp nehezebbnek ígérkezett ez a találkozó, hiszen a két gárda között csak három hely és négy pont különbség volt. Ráadásul a keretből többen az U20-as mérkőzésen játszottak, helyüket pedig 15-16 éves futsalosok vették át. A felforgatott csapat ellenére már a kezdés után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Néhány kósza támadás után, a 10. perc végén Sodics Ádám lövése után a vezetésnek örülhettek játékosaink (0-1). A félidő hajrájához közeledve újra eredményes volt Sodics, aki önmaga és csapatunk találatainak számát duplázta meg (0-2). A szünet után gyorsan betalált a Szigetszentmiklós, de ez csak szépségtapasz volt (1-2). A folytatásban is az történt a pályán, amit játékosaink elterveztek. Novák Dániel lövésének köszönhetően visszaállt a kétgólos különbség (1-3). Az utolsó percekre már tudatos kontrajátékra helyezkedtek be futsalosaink, Sodics Ádám pedig a 39. minutumban foglalta keretbe a találkozót (1-4). Együttesünk megérdemelten szerezte meg a három pontot és stabilizálta helyét a középmezőnyben.

Vidák Balázs, vezetőedző: - Nagyon örülök annak, amit ma láttam. A fiúk végig alázatosan játszottak és védekezésben, valamint támadásban is sok jó dolgot csináltak. Teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót, minden elismerésem a játékosoknak. Gratulálok nekik, mert nagyszerű teljesítményt nyújtottak!

Kisép Futsal Szigetszentmiklós U17 - Haladás VSE U17 1-4 (0-2)

Gólszerzőink: Sodics Ádám (10., 16., 39.), Novák Dániel (25.)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top