Az I. osztályú futsal-bajnokság Nyugati csoportjában szereplő korosztályos csapataink szabályos gólfesztivált rendeztek a hétvégén. Az U17 18–0-ra, míg az U20 13–1-re verte dunaújvárosi ellenfelét.

NB I-es futsalcsapatunk menetrendje a felsőházi rájátszásban.

A magyar fővárosban lejátszott összecsapáson a Haliból Alasztics Marcell, Dróth Zoltán, Dávid Richárd és Hajmási Milán is bekerült a kezdőötösbe, csupán Horváth Norbert képviselt másik egyletet. Sajnos rendkívül rosszul indult a derbi, a vendégek már a 2. percben megszerezték a vezetést. Ezt követően a mieink óriási erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, ám Dávid Ricsi révén csak egy kapufáig jutottunk. Az ellenfél viszont a 14. percben ismét bevette Alasztics Marci kapuját, így már 2–0 volt oda. A félidő végjátékában szerencsére Nagy Imre szépített, ennek köszönhetően csak minimális volt a hátrányunk a szünetben.

Az NB I-es futsal-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában ugyan 2–1-re kikapott erősen tartalékos összetételben felálló csapatunk az Újpest otthonában, ám így is az első helyről kezdheti majd vasárnap 16 óra 45 perckor a Kecskemét ellen a felsőházi rájátszást.

Négy nap leforgása alatt kétszer győzte le a legnagyobb riválisát az NB II. Nyugati csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A „Kishali” hazai pályán 3–2-re, míg idegenben 4–3-ra nyert a listavezető TFSE ellen.

Fotó: Németh Richárd 

A második félidőben nyújtott remek játékának köszönhetően 3–1-re legyőzte futalcsapatunk a Berettyóújfalu együttesét. A győzelem egyben azt is jelenti, hogy a mieink az utolsó forduló eredményétől függetlenül az első helyről kezdhetik majd a felsőházi rájátszást. 

Brazíliából igazoltuk NB I.-es futsalcsapatunk legújabb játékosát, Henrique Diniz De Souzat. A 28 éves ballábas játékos a brazil első osztályból érkezett hozzánk.

Kifejezetten jól küzdött az Érdi VSE otthonában az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, a derbi 25. percében még 4–2-re vezetett is. A fizikálisan rendkívül erős hazaiak azonban előbb szépítettek, majd az utolsó pillanatokban egyenlítettek, így pedig 4–4 lett a derbi vége.

A felsőházi rájátszás 2. fordulójában listavezető futsalcsapatunk 5–0-ra nyert a Debrecen otthonában. A mieink így két kört követően 100 százalékos teljesítménnyel állnak a tabella első helyén.

Az U20-as csapatunk nyert, míg az U17-es kikapott az I. osztályú korosztályos futsal-bajnokság 10. fordulójában. A nagyobbak a második, a kisebbek pedig az ötödik helyen állnak a Nyugati-csoport tabelláján.

Nagy küzdelemben elért 2–1-es győzelemmel indította NB I-es futsalcsapatunk a felső-házi rájátszást. A mieink úgy múlták felül a Kecskemét együttesét, hogy a szünetben még döntetlenre állt a derbi.

A Dogs Elite és Ultras Savaria Basketball szervezett szurkolói csoportok kezdeményezésére és megkeresésére csatlakozott három szombathelyi sportszervezet – Falco KC, Haladás VSE és a Király SE – a Noel gyógyulásáért indított akcióhoz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top