Nem csak a keretben, más fronton is történtek változások bajnoki címvédő együttesünkben. A 2021/2022-es szezontól vezetőedzőnk, Juanra Calvo munkáját David Martín segíti majd. A spanyol szakember első ízben dolgozik külföldön, interjúnkból pedig egy picit jobban megismerhetik őt.

Tapasztalt támadónk sikeres porcműtéten van túl. Rehabilitációját már jövő héten megkezdi, teljes felépülése várhatóan 6 hetet vesz igénybe.

Szerda délután a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkészítette a 2021-2022-es felnőtt férfi futsalbajnokság sorsolását. A bajnoki idényt a Veszprém otthonában kezdjük, az első Berettyóújfalu elleni rangadónkra szintén idegenben, október közepén kerül sor.

Albán, norvég és luxemburgi ellenfelet kaptunk az UEFA futsal Bajnokok Ligája-selejtezőkörének július 7-ei sorsolásán. Együttesünket a C-csoportba sorsolták, a csoport minitornáját a KF Tirana otthonában, Albániában rendezik augusztus 20 és 25. között.

Szombaton elkezdődött futsalcsapatunk felkészülése a 2021-2022-es idényre. Vezetőedzőnk, Juanra Calvo és új spanyol segítője, David Martín kétórás edzéssel indította a reggelt a Bajnokok Ligája-selejtezőre, és a korai bajnoki kezdésre készülő együttesünknek. A sűrű nyitányig egy hónap áll rendelkezésünkre, ez idő alatt három edzőmérkőzést játszunk.

Játékosunk a szezon végén elszenvedett sérülése miatt múlt héten sikeres műtéti beavatkozáson esett át Szerbiában. Milos felépülése hónapokat vesz igénybe.

Augusztus 21-én megkezdjük nemzetközi szereplésünket az UEFA Bajnokok Ligájában. A BL-selejtező minitorna albán ellenfelünk otthonában, Tiranában kerül megrendezésre.

Izgalmas programokkal teli futsaltábort tartottunk U11, U13 és U15-ös fiataljainknak a Haladás Sportkomplexumban. Horváth Péter, Vidák Balázs, Hajmási Milán és Jáger Sándor tartotta az edzéseket, de felnőtt futsalcsapatunk ifjú tehetsége, Nagy Kevin is végig segítette edzőink munkáját.

Leandro Pelegrino Rezala São Paulóból érkezik Szombathelyre. A 28 éves rutinos játékos 2017-ben ezüstérmes volt a brazil nemzeti bajnokságban.

Óriási csatában nyerte meg U11-es futsalcsapatunk a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség tornarendszerben lebonyolított bajnokságát. A Jáger Sándor és Vas Ádám által felkészített fiataljaink hazai környezetben vehették át az aranyérmeket és emelhették magasba a bajnoki serleget. Ezzel szakágunk utánpótlás-korosztályában összesen három bajnoki címet (U15, U13 és U11) szerzett egyesületünk a 2020/2021-es szezonban.

Luiggi Longo Duarte Baptista nyártól egyesületünket erősíti. A Nyírgyulaj 25 éves házi gólkirálya a brazil válogatottal 2020-ban Copa America FUT 7 bajnoki címet szerzett.

Futsalcsapatunk lenyűgöző játékkal, 4-1-re győzte le a Berettyóújfalu csapatát a döntő 4. fordulójában, és lett története során először magyar bajnok. Szurkolóink egy emberként biztatták a mérkőzés utolsó percéig együttesünket, és ünnepeltek játékosainkkal a lefújás után.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. MVFC Berettyóújfalu 1

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 8 +16 26
2. Haladás VSE 8 +8 24
3. DEAC 7 -5 7
4. Futsal Veszprém 7 -9 6
5. SG Kecskeméti Futsal 6 -10 2
Go to top