A találkozó 21. percében 3–1-re ugyan a vendég Nagykanizsa vezetett, mégis a „Kishali” nyerte meg 4–3-ra az összecsapást. Az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő fiataljaink az újabb győzelemnek köszönhetően továbbra is a tabella első helyén állnak.

A bajnokság 16. fordulójában ismét egy kissé tartalékos összeállításban lépett pályára a „Fakó”, így aztán senkit sem lepett meg, hogy a találkozó 11. percében már 2–0-ra vezettek a vendég Zala megyeiek. Szerencsére ezt követően átvették az irányítást Sziffer András tanítványai, akik az első félidő utolsó pillanataiban Papp Zsombor találatával szépíteni tudtak.

Térfélcserét követően viszont újfent a kanizsaiak használtak ki egy védelmi megingást, amivel vissza is állították a kétgólos különbséget. A folytatásban azonban némileg váratlanul parádés feltámadást produkáltak a mieink. Előbb a 23. minutumban Papp Zsombi, majd a 28. percben Horváth Norbi talált be, így pedig máris 3–3-as döntetlen állt a táblán. A végjátékban pedig jött Szakasics Balázs, aki góljával eldöntötte a derbi végkimenetelét.

Nem is olyan régen a nagy csapatunk a Kecskemét ellen fordított kétgólos hátrányból, most pedig a fiatalok tették meg ugyanezt. Ebből is látszik, hogy mindkét együttesünknek van tartása, játékosaink az utolsó pillanatokig küzdenek a győzelemért. Ez a siker pedig most az jelenti, hogy a „Kishali” továbbra is az első helyen áll a másodosztályban.

 

Haladás VSE-Nagykanizsai Futsal Club 4–3 (1–2)

Gólszerzőink: Papp Zsombor 2 (20., 23.), Horváth Norbert (28.), Szakasics Balázs (35.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top