Három nap leforgása alatt kétszer lépett pályára az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsal csapatunk. A mieink előbb hazai környezetben 5–2-re kikaptak az UTE együttesétől, azt követően viszont 4–3-ra megnyerték a Szigetszentmiklós elleni idegenbeli rangadót.

A pontvadászat 13. fordulójában a tabella élén álló „Kishali” a középmezőnyben tanyázó UTE gárdáját fogadta. Fiataljaink szó szerint tartalékos összeállításban léptek pályára, ugyanis különböző okokból kifolyólag szinte csak U20-as játékosok álltak Sziffer András rendelkezésére. Így aztán teljesen érthető, hogy a rutinos fővárosiak kihasználva jelentős fizikai fölényüket nyerni tudtak Szombathelyen. Az 5–2 arányú vereség ellenére azonban több pozitívumot is megtapasztalhatott vezetőedzőnk.

- Az öt a négy elleni játék során sok helyzetet tudtunk kialakítani, emellett pedig Horváth Kristófnak köszönhetően egy kiemelkedő kapusteljesítményt is magunkénak tudhattunk. Az ellenfél jól védekezett és a kontrái közül többet értékesíteni tudott. A lényeg azonban az, hogy fiatal csapatunk továbbra is az első helyen áll – nyilatkozta Sziffer András.

A következő játéknapon éllovas együttesünk közvetlen üldözőjéhez, a Szigetszentmiklóshoz látogatott. Erre a derbire már jóval erősebb kerettel készülhetett csapatunk és ez bizony meg is látszott a meccsen: Kovács Máté és Gerencsér Antal találataival már a 9. percben 2–0-ra vezettünk. A folytatásban viszont a hazaiak is beleerősítettek, így a szünetben már 3–3 arányú döntetlen állt a táblán.

Térfélcserét követően viszont már csak egy találat született és mivel azt Kovács Máté szerezte a 40. percben, 4–3-ra megnyertük a rangadót.

Idegenbeli sikerének köszönhetően a Haladás VSE II. továbbra is az első helyen áll.

 

Haladás VSE II.-UTE 2–5 (1–4)

Gólszerzőink: Horváth Norbert (15.), Szakasics Balázs (35.)

 

Szigetszentmiklós Futsal-Haladás VSE II. 3–4 (3–3)

Gólszerzőink: Kovács Máté 2 (3., 40.), Gerencsér Antal (9.), Vatamaniuc-Bartha Dávid (14.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top