Továbbra is pontveszteség nélkül vezeti az NB II-es futsal-bajnokság Nyugati-csoportját a „Kis Hali”. A mieink a 8. fordulóban az Érd együttesét verték hazai környezetben 11:3-ra.

Kifejezetten erős kerettel várta a „fakó” a Duna-parti gárdát, ugyanis a nagyoknál is egyre több lehetőséget kapó Gerencsér Antal és Sipos Gergő is Sziffer András rendelkezésére állt. Ennek ellenére a vendégek kezdték jobban a derbit: már a 2. percben bevették Homlok Levente kapuját. Ezzel azonban enyhe túlzással élve riadót fújtak fiataljainknak, akik az első félidő végéig öt találattal válaszoltak a váratlanul bekapott gólra.

Az 5:1-es állásról kezdődő második játékrészben sem változott a játék képe. A mieink formás támadásokat vezettek, melyek végén sűrűn kerültek ziccerbe is. A helyzetek közül pedig hatot értékesítettek is, így összességében teljesen megérdemelten nyertek 11:3-ra. Ez pedig azt jelenti, hogy nyolc fordulót követően nyolc győzelemmel állnak a tabella első helyén.

 

Haladás VSE II.-5 Stars-Érdi VSE 11:3 (5:1)

Gólszerzők: Gerencsér Antal 2 (3., 13.), Vatamaniuc-Bartha Dávid 2 (12., 16.), Németh Benjamin 2 (27., 36.), Horváth Norbert 2 (26., 40.), Sipos Gergő (9.), Nagy Kevin (16.), Kovács Máté (33.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top