Az NB II-es futsalbajnokság Nyugati-csoportjának 14. fordulójában 1:0 arányú vereséget szenvedett a Haladás VSE II. a Nagykanizsa együttesétől. A hazai környezetben szereplő zöld-fehér fiatalok nagyon jól játszottak, csupán a góllövéssel álltak hadilábon.

A másodosztályú pontvadászat egyik csúcsrangadóját rendezték Szombathelyen, ahol a tabella második helyén álló vasiak fogadták a harmadik pozíciót elfoglaló zalaiakat. A mérkőzés pedig minden szempontból méltó volt a rangadó minősítéshez, ugyanis a csapatok olyan iramot diktáltak, ami akár az NB I-ben is megállná a helyét. A nézők szinte csak kapkodták a fejüket, mert hol az egyik, hol pedig a másik gárda kapuja előtt adódtak helyzetek. Szerencsére azért inkább Hali-ziccereknek tapsolhattak a szurkolók. Sajnos azonban ezek a lehetőségek rendre ki is maradtak. A legközelebb Nagy Kevin járt a gólszerzéshez, ám lövése a kapufáról kifelé pattant. Mivel a vasiak hálóőre, Gyimesi Máté is jól teljesített, a félidőben 0:0 állt az eredményjelzőn.

Térfélcserét követően sem volt megállás, a csapatok szinte felszántották a pályát. A gólra viszont egészen a 31. percig kellett várni. Ekkor Kollár Péter talált be az amúgy határozottan jól védő Homlok Levente kapujába. A végjátékban mindkét csapat előtt adódtak komoly lehetőségek, ám mivel több gól már nem esett, a Nagykanizsa nyert 1:0-ra.

Vidák Balázs edző: - Gratulálok a csapatomnak, mert nagyszerű teljesítményt nyújtott. De sajnos ezt a játékot gólra játsszák. Gól nélkül pedig nem lehet nyerni és ma ez történt velünk. Dolgozunk tovább az álmainkért.

Haladás VSE II.-Nagykanizsai Futsal Club 0:1 (0:0)

Gólszerző: Kollár Péter (31.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top