Futsal NBII

Négy nap leforgása alatt kétszer győzte le a legnagyobb riválisát az NB II. Nyugati csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A „Kishali” hazai pályán 3–2-re, míg idegenben 4–3-ra nyert a listavezető TFSE ellen.

Kifejezetten jól küzdött az Érdi VSE otthonában az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, a derbi 25. percében még 4–2-re vezetett is. A fizikálisan rendkívül erős hazaiak azonban előbb szépítettek, majd az utolsó pillanatokban egyenlítettek, így pedig 4–4 lett a derbi vége.

Három pontot gyűjtött be az NB II. Nyugati-csoportjában listavezető futsal csapatunk legutóbbi két bajnoki mérkőzésén. A mieink előbb idegenben győzték le 8:2-re a Tihany együttesét, majd pedig az ELTE otthonában kaptak ki nagy küzdelemben 5:4-re.

Két magabiztos idegenbeli győzelemmel tudta le legutóbbi két mérkőzését az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A „Kishali” előbb a Bak otthonában nyert 7–2-re, majd a Hidegkút együttesétől hozta el a három bajnoki pontot egy 7–3-as sikernek köszönhetően, így a tabella első helyén áll a két mérkőzéssel kevesebbet játszó TFSE előtt.

Zsinórban aratott nyolc győzelem után a kilencedik bajnokiját elveszítette NB II-es futsal csapatunk. A mieink a fiaskó ellenére továbbra is a Nyugati-csoport élén állnak.

A találkozó 21. percében 3–1-re ugyan a vendég Nagykanizsa vezetett, mégis a „Kishali” nyerte meg 4–3-ra az összecsapást. Az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő fiataljaink az újabb győzelemnek köszönhetően továbbra is a tabella első helyén állnak.

Továbbra is pontveszteség nélkül vezeti az NB II-es futsal-bajnokság Nyugati-csoportját a „Kis Hali”. A mieink a 8. fordulóban az Érd együttesét verték hazai környezetben 11:3-ra.

Három nap leforgása alatt kétszer lépett pályára az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsal csapatunk. A mieink előbb hazai környezetben 5–2-re kikaptak az UTE együttesétől, azt követően viszont 4–3-ra megnyerték a Szigetszentmiklós elleni idegenbeli rangadót.

A szünetben ugyan még egygólos hátrányban volt az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, ám a derbi vége 4:1-es Hali-győzelem lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top