A koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után most már több mint egy hónapja megszokott termükben gyakorolnak bokszolóink. A szakosztályunk várja 8 évesnél idősebb gyerekek jelentkezését.

A biztonsági előírások végett sokáig csak a szabadban tudtak tréningezni klubunk ökölvívói, akik általában a Csónakázótó körül futottak, avagy az ott található fitneszparkban erősítettek. Ezt követően heti egy alkalommal a Haladás Sportkomplexum súlyemelőcsarnokában edzettek, majd pedig visszatérhettek megszokott otthonukba.

- Június 15-e óta tréningezhetünk a termünkben, ahol mostanság inkább az erőnléti munkára helyezzük a hangsúlyt. Minden hétköznap két csoportban gyakorolunk. Az egyik délután négy, míg a másik hat órakor kezd. Várjuk új tagok jelentkezését: a sportágunkhoz kedvet érző, 8 évesnél idősebb gyerekek, illetve fiatalok jöhetnek hozzánk sportolni – mondta Szalai Sándor szakosztályvezető, aki szomorúan adott tájékoztatást arról, hogy idén már nem igen indulhatnak versenyeken, mivel a szövetség nem rendez valószínűleg semmilyen viadalt.

- Nagyon örültünk, amikor visszajöhettünk a terembe, de a sok kihagyás azért meglátszott. Nekem az első időszakban a zsákolástól gyakran megfájdult a kezem, az erősítéstől pedig a hasfalam és a lábam. Most már viszont kesztyűzgetünk is, de a versenyek nagyon hiányoznak – fogalmazott Bojér Boglárka ökölvívó.

A Haladás VSE ökölvívói hétfőtől péntekig minden nap edzenek a Rohonci úti sportkomplexumban. A gyakorlások 16 órakor kezdődnek és 20 órakor érnek véget. Aki szeretne jelentkezni bokszolni, ezekben az időpontokban keresse Szalai Sándor szakosztályvezetőt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 17 +19 33
2. Futsal Veszprém 17 +27 32
3. Újpest FC-220VOLT 17 +4 32
4. MVFC Berettyóújfalu 17 +23 30
5. DEAC 17 +4 29
6. SG Kecskeméti Futsal 16 +17 28
7. Aramis SE 17 +7 28
8. Nyírgyulaj KSE 17 -14 15
9. TFSE-Bestrong 16 -50 12
10. Kistarcsa Futsal 17 -37 5
Go to top