Utánpótláskorú futsalosaink közül U20-as és U17-es csapatunk is győzelmet aratott a budapesti, Kelen SC csapata ellen. Előbbi gárdánkban Puhr Bálint, utóbbiban pedig Vajda Dávid duplázott. U15-ös korosztályunk két teljesen különböző játékrészt követően szenvedett kétgólos vereséget a Kőszeg otthonában. 

A sereghajtó Kelen SC csapatát fogadták U20-as fiataljaink a bajnokság 16. fordulójában. Sziffer Andrásnak nélkülöznie kellett néhány játékosát, de akik pályára léphettek, remek teljesítményt nyújtottak. Mindkét félidőben a mi akaratunk érvényesült, sok helyzetet alakítottunk ki, és szép gólokat szereztünk. A vendégcsapat csak időnként tudta megnehezíteni a dolgunkat, és még nagyobb arányú győzelem is születhetett volna, ha a kidolgozott helyzeteinknél pontosabban játszunk.

Sziffer András vezetőedző: „Gratulálok a játékosoknak, mert nem becsülték le az ellenfelüket, végig irányították a mérkőzést, mindemellett jól és eredményesen játszottak”

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-20 NYUGATI CSOPORT 16. FORDULÓ

HALADÁS VSE – KELEN SC 8-4 (4-1)

HALADÁS VSE: Németh Krisztián – Horváth Zénó, Horváth Félix, Puhr Bálint, Soronics Gergő, Kárász Noel, Vincze Bálint, Kovács Máté Péter, Sodics Ádám

Vezetőedző: Sziffer András

KELEN SC: Kenéz Dániel – Csonka Benedek, Hamuth-Forgách Marcell, Nagy Zsombor, Lesti Szabolcs, Terjéki Marcell

Gólszerzők: Puhr Bálint 2 (2’, 22’), Kovács Máté Péter (4’), Kárász Noel (8’), Csonka Benedek (17’ öngól), Horváth Félix (25’), Vincze Bálint (26’), Nagy Zsombor (27’ öngól), ill. Csonka Benedek 2 (9’, 38’), Terjéki Marcell (36’), Nagy Zsombor (39’)

 

Az U17-es korosztályban is az utolsó helyen álló budapesti, Kelen SC ellen lépett pályára korosztályos együttesünk. A mérkőzés egészén kiegyenlített csata zajlott, mindkét fél jól védekezett, és keményen játszott, így kevés nagy helyzet alakult ki. Az első félidő közepén Novák Dániel találatával sikerült feltörni a vendégek védekezését (1-0), majd a folytatásban is inkább mezőnyjáték folyt, amiből a vendégek a 15. percben egy eladott labda után vezetett kontrából egalizáltak (1-1). A második játékrészből három minutum telt el, amikor Vajda Dávidnak köszönhetően ismét megszereztük a vezetést (2-1), ezt követően pedig nagyobb sebességre váltott mindkét gárda az újabb gólok reményében. Ebből először a fővárosi együttes volt eredményes a 31. percben (2-2), de a mieinket nem fogta meg az ismételt zárkózás, és hat minutummal később Vajda Dávid duplázott (3-2). A vendégeink az utolsó percekben emberfölényes játékkal próbáltak mindent megtenni a pontszerzésért, de helyzetekig sem engedtük őket, kiváló védekezéssel megtartottuk előnyünket, és végül 3-2-re megnyertük az összecsapást.

Sziffer András, vezetőedző: „Egy elszánt ellenfél ellen sikerült megnyernünk a mérkőzést, éppen ezért nagyon értékes ez a siker! Gratulálok a játékosoknak”

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-17 NYUGATI CSOPORT 16. FORDULÓ

HALADÁS VSE – KELEN SC 3-2 (1-1)

HALADÁS VSE: Győrfy Balázs – Körmendy Gábor, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Novák Dániel, Vajda Dávid, Horváth Máté, Pintér Rafael, Kiss Márton, Varga Bence, Horváth Dominik, Baumgartner Bence, Ujhelyi Barna, Böröcz Marcell

Vezetőedző: Sziffer András

KELEN SC: Pietsch Botond – Ébli Márton, Urbányi Benedek, Horváth-Matheidesz Benedek, Gurzó Barnabás, Pietsch Márton, Sebes Roland

Gólszerzők: Novák Dániel (11’), Vajda Dávid 2 (23’, 36’), ill. Gurzó Barnabás (15’), Urbányi Benedek (31’)

 

 

U15-ös fiataljaink közül „A” csapatunk lépett csak pályára az elmúlt hétvégén. A Kőszeg vendégeként az első félidőben gólképtelenek voltunk, míg ellenfelünk hatszor is eredményes tudott lenni. A második játékrészben egy másik arcunkat mutattuk: négyszer vettük be riválisunk kapuját, és egy találatot sem engedtünk, így végül kétgólos vereséget szenvedtünk.

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-15 11. FORDULÓ

KŐSZEGI LÓRÁNT FC – HALADÁS VSE U-15 „A” 6-4 (6-0)

HALADÁS VSE U-15 „A”: Rosta Dániel – Németh Barnabás, Vámos Dániel, Horváth Mátyás, Tóth-Szatmári Zétény, Molnár Ákos, Horváth Balázs

Edző: Vidák Balázs

Gólszerzők: Tóth-Szatmári Zétény 3 (30’, 38’, 40’), Németh Barnabás (32’)

Vidák Balázs, vezetőedző: „Katasztrofális első félidőt prodkáltunk, támadásban és védekezésben is mélyen tudásunk alatt teljesítettünk, amit az ellenfél maximálisan ki is használt. Szünetben rendeztük a sorokat, de ez a győzelemhez kevés volt, egy nyerhető mérkőzésen szenvedtünk fájó vereséget”

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top