Másodosztályú futsalcsapatunk 7–5-ös győzelmet aratott a PTE-PEAC ellen a Haladás Sportcsarnokban. A fordulatos mérkőzésen Sodics Ádám duplájával, valamint Kiss Patrik, Arnon Cassemiro, Dobos Dávid, Volner Bence találataival, és egy öngóllal tartottuk itthon a pontokat.

Sziffer András vezetőedző: „Három fordulóval az alapszakasz vége előtt, mindkét csapat a dobogós helyezésért volt harcban, így egy roppant izgalmas találkozóra volt kilátás, amiben nem is csalódtak a mérkőzésre kilátogató szurkolók, akik egy kemény, jó iramú, fordulatokban gazdag mérkőzést láthattak.

Az első félidőben a megbeszéltek ellenére elkövettük azokat a hibákat, amelyeket nem kellett volna, így alig négy perc alatt kétgólos előnyre tettek szert vendégeink. A folytatásban is lüktető volt a játék, mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek, ám először a 13. percben Kiss Patrik révén szépítettünk (1-2), majd a 18. minutumban Arnon Cassemiro bombagóljával egyenlítettünk (2-2). Nem sokáig örülhettünk, mert az utolsó percben még betaláltak a pécsiek, így egygólos hátránnyal vonultunk pihenőre (2-3). A második játékrész 25. percében egy öngóllal ismét egalizáltunk (3-3), sőt kisvártatva már nálunk volt az előny Dobos Dávidnak köszönhetően (4-3). A folytatásban riválisunk percei következtek, és visszavették a vezetést (4-5). Nagy csata alakult ki a pályán, a mieink pedig mindent megpróbáltak a győzelem megszerzése érdekében. Sodics Ádám kétszer is eredményes volt,ezzel visszavettük a vezetést (6-5). A végjátékban a PEAC nagy erőket mozgósított a vereség elkerülése érdekében, jelentős nyomás nehezedett ránk. Kapusunk azonban több ízben is remekül védett, de játékosaink is önfeláldozóan védték hálónkat. Az utolsó minutumra is maradt még számunkra örömteli esemény: Volner Bence remek szólót követően talált be, kialakítva ezzel a 7–5-ös végeredményt. Gratulálok a játékosoknak, mert a mai mérkőzésen mindenki kitette a szívét a pályára, hatalmasat küzdöttek egy fizikálisan roppant erős, és jól játszó Pécs ellen, ami győzelmet ért, így megőriztük dobogós helyezésünket”  

Az alapszakasz utolsó idegenbeli fordulóján a Hidegkúti SC vendégei leszünk február 24-én, péntek 19 óra 30 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 20. FORDULÓ

2023. február 13., hétfő 20:45

HALADÁS VSE II. – PTE PEAC-B BUILD&TRADE 7-5 (2-3)

HALADÁS VSE II.: Németh Krisztián – Kárász Noel, Volner Bence, Kiss Patrik, Arnon Cassemiro, Dobos Dávid, Körmendy Gábor, Soronics Gergő, Novák Dániel, Sodics Ádám, Dobány Patrick, Szalóki-Varsányi Bendegúz

Vezetőedző: Sziffer András

PTE PEAC-B BUILD&TRADE: Wilkesz Edward – Tóth Attila, Koronics Márk, Bartal Bence, Vénosz Soma, Molnár Milán, Bálint Gergő, Palvek Márk, Udvardi Dániel, Koller Krisztián

Gólszerzők: Kiss Patrik (13’), Arnon Cassemiro (18’), Bálint Gergő (25’ - öngól), Dobos Dávid (26’), Sodics Ádám 2 (33’, 35’), Volner Bence (40’) ill., Vénosz Soma (3’), Tóth Attila (4’), Bartal Bence (20’), Koronics Márk (28’), Koller Krisztián (29’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top